yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ancestors Legacy Nintendo Switch - İnceleme

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

118708.jpg

Maceram ilk başladığında, kendimi Lindisfarne'yi yağmalamaya ve yağmalamaya giden bir Viking olarak buldum. Bunu bilmiyorduk, ancak son olaylar İngilizlerin yolumuzda beklenenden daha ağır olmasına neden olmuştu. Ancak bizi caydıramadığımız için, köylerini ve kamplarını yakarak savunuculara doğru ilerledik. Savaş bandımızın liderleri Godric ve Ulf, bizi İngiliz düşmanlarımıza karşı tatlı bir zafere götürdü. Ancak, macera sadece bir başlangıç olduğu için bu bir zevkti. Atalar Mirası'na gelecek daha pek çok şey vardı.

Ancestors Legacy, 2018'de PC'de ilk kez yayınlanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. 2019 yılının Ağustos ayında Legacy, Xbox One ve Playstation 4'e geldi ve nihayet Nintendo Switch'te 11 Haziran 2020'de piyasaya çıktı. Şahsen, Switch benim- Özellikle platformun mobil doğası nedeniyle herhangi bir oyun için platforma. Bununla birlikte, Ancestors Legacy, Switch'e hiç gelmemesi gereken bir oyundu. Kesinlikle kendi yararları olsa da, Ancestors Legacy on the Switch oynamak PC'de oynamak istememi sağladı.

Ancestor's Legacy Nintendo Switch 1.jpg

Legacy oynarken karşılaştığım en yaygın sorun, Switch'i kullanmak, nispeten az sayıda düğme ve fare olmadan birçok farklı kontrol kombinasyonunu öğrenmek anlamına geliyordu. Öğretici görevler onları öğrenmede yardımcı olmadığından, oyuna 3-5 saatin hala en iyi nasıl oynanacağını anlamaya çalıştığımı buldum. Örneğin, zamanla - bunu öğrenmem gerektiğinden - sonunda, ünite türlerini teker teker hareket ettirmek yerine aynı anda birden fazla ünite tipi seçebileceğimi fark ettim.

Birkaç saatlik oyundan sonra, en azından en önemli kontrollerin olduğunu anladım ve bu da oyunu daha kolay oynattı. Buna rağmen, kendimi hala PC'de Legacy oynamak istedim. Ancestors Legacy, sizi doğrudan her tuş takımından geçirmenin aksine, RTS'yi konsolda kontrol etmenin tam genişliğini keşfetmenizi gerçekten bıraktı. Atalar Legacy klavye ve fare için yapılırken, Switch kontrolleri şu anda olduğu gibi yarı tıkalı değil, sağlam gibi hissetmelidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri