Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar değerli Turkmmo sakinleri bugün'ki bilgilendirme eğitici ve öğretici rehberimde sizlere Mafia 3 oyununda ki Silahlar hakkında bahsedeceğim
Bildiğimiz üzere önce ki rehberlerimizde bir çoğu görevi ve karakteri tanıttığımız rehberler mevcuttu bu rehberimizde ise sizlerin oyuna daha iyi ve sağlıklı adapte olması adına sizlere mafia 3 bulunan bazı silahların rehberini hazırladım umarım beğenirsiniz keyifli okumalar dilerim
Silah hakkında Açıklama
Üretici firma
Hartmann
Silah türü
RPG
Wield
İki elli
kalibre
66 mm
Ateş etme hızı
Tek kullanımlık
Mermi kapasitesi
1
Şuradan ulaşılabilir:
Silah satıcısı
Silah fiyatı
$ 46.500
Görünüm (Bulunduğu sürüm)
Mafya III
Bu tek kullanımlık roketatarla zırhı delin ve biraz sıçrama hasarı yaratın.
Özellikler
İstatistikleri
% 100 Hasar
% 50 Doğruluk
% 0 Ateş Hızı
% 3 Kapasite
% 75 İstikrar
Kullanılabilirlik
Bu silah, altıncı ve son bölge ele geçirme sırasında Cassandra'nın lehine kullanılabilir. Alınmazsa, söz konusu bölge için ayrıldıktan sonra Silah Satıcısı aracılığıyla satışa sunulacaktır.
Silah, Herkesin Farkına Varırken The Royal Hotel'de bulunabilir.
Gerçek dünya
Bu silah M72 LAW'a dayanıyor.
Dipnot: Lütfen Paylaşımlarımı hiçbir websitede (forum,blog) vb. yerlerde kesinlikle paylaşılmasını istemiyorum dikkat edelim.
Bildiğimiz üzere önce ki rehberlerimizde bir çoğu görevi ve karakteri tanıttığımız rehberler mevcuttu bu rehberimizde ise sizlerin oyuna daha iyi ve sağlıklı adapte olması adına sizlere mafia 3 bulunan bazı silahların rehberini hazırladım umarım beğenirsiniz keyifli okumalar dilerim
Silah hakkında Açıklama
Üretici firma
Hartmann
Silah türü
RPG
Wield
İki elli
kalibre
66 mm
Ateş etme hızı
Tek kullanımlık
Mermi kapasitesi
1
Şuradan ulaşılabilir:
Silah satıcısı
Silah fiyatı
$ 46.500
Görünüm (Bulunduğu sürüm)
Mafya III
Bu tek kullanımlık roketatarla zırhı delin ve biraz sıçrama hasarı yaratın.
Özellikler
İstatistikleri
% 100 Hasar
% 50 Doğruluk
% 0 Ateş Hızı
% 3 Kapasite
% 75 İstikrar
Kullanılabilirlik
Bu silah, altıncı ve son bölge ele geçirme sırasında Cassandra'nın lehine kullanılabilir. Alınmazsa, söz konusu bölge için ayrıldıktan sonra Silah Satıcısı aracılığıyla satışa sunulacaktır.
Silah, Herkesin Farkına Varırken The Royal Hotel'de bulunabilir.
Gerçek dünya
Bu silah M72 LAW'a dayanıyor.
Dipnot: Lütfen Paylaşımlarımı hiçbir websitede (forum,blog) vb. yerlerde kesinlikle paylaşılmasını istemiyorum dikkat edelim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)