putty 'ye de bağlantı yapamıyorum network error veriyor bundan öncekinde putty'ye gerek duymadan halletmiştim ama şuan mükemmel server files var elimde yapamıyorum.sorun neyden kaynaklı bilsem halledebilirim.
Merhaba Arkadaşlar Turkmmo'dan indirdiğim server files ile server kurmak istiyorum. Yalnız Herşeyini Yaptım Ama Winscp Programına SFTP seçip Ip Yazdıktan Sonra Bağlan Dediğimde %HOST hatası alıyorum.Durmadan Deniyorum Gitsin Diye Ama Olmuyor yardımcı olabilecek Birisi Varmı Acaba?
evet hocam doğru olarak yapıyorum bu şekilde bir defa yapmıştım server filesi değiştirmek için herşeyi baştan yaptım ama olmuyor ne yaptıysam yardımcı olabilirmisiniz neyden kaynaklı olabilir?
putty 'ye de bağlantı yapamıyorum network error veriyor bundan öncekinde putty'ye gerek duymadan halletmiştim ama şuan mükemmel server files var elimde yapamıyorum.sorun neyden kaynaklı bilsem halledebilirim.Ssh bağlantısı kapanmış olabilir puttyden giriş yapabiliyor musun ? Eğer oradanda giriş yapamıyorsan ssh girişini kontrol et