InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Topluluk Çalışmaları #1

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordRex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 107

SwordRex

𝓣𝓮𝓴 𝓜𝓪𝓵 𝓥𝓪𝓻𝓵𝓲𝓰𝓲𝓶 𝓐𝓬𝓲𝓵𝓪𝓻𝓲𝓶
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Katılım
8 Eki 2017
Konular
2,420
Mesajlar
10,263
Çözüm
89
Online süresi
4mo 8h
Reaksiyon Skoru
4,207
Altın Konu
244
Başarım Puanı
422
MmoLira
7,171
DevLira
15
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, VALORANT Topluluk Çalışmaları'na hoş geldiniz. Bu yeni yazı dizimizde oyunculardan gelen eğlenceli ve gözlerden uzak kalmış birbirinden güzel eserlere ışık tutacağız.

VALORANT'ın Kıdemli Çizeri Atey “Snatti” Ghailan, yazı dizimizin ilk sayısında en beğendiği hayran çalışmalarını ve bu çalışmaları neden beğendiğini paylaşacak.

Eserlere ve yetenekli sahiplerine bakmadan geçmeyin deriz.

Merhaba! Ben Atey Ghailan, VALORANT'ın Çizer Ekibi'nde yer alıyorum. Yaklaşık beş yıldır bu ekipteyim. Hazırladığınız muhteşem hayran çalışmalarını görmek beni çok heyecanlandırıyor.



@SUISUI_againin çizimine hayran kaldım çünkü karakterlerimizin günlük hallerini eğlenceli şekilde çok güzel yansıtmış. İki karakterin de muzip ve rahat halleri göz dolduruyor. Ajanlarımız A Bölgesi'ne koşturmakla meşgul olmadıklarında kendi aralarında tam da böyle şakalaşıp eğlendiklerini hayal ediyorum.



@ExCharny'nin çiziminde hareketi gösterme biçimine bayıldım. Görsel efektlerin Jett'in hançerinin hareketini yansıtması gerçekten değişik bir hava katmış. Ayrıca sanatçı, Jett'i benzetmeyi çok güzel başarmış. Sınırlı sayıda renk ve öğe kullanması da resmin öne çıkmasını sağlamış.



Bu çok tatlı değil mi? @duetlol'in VALORANT ajanlarımızı şirin kediler olarak çizip paylaştığı sayfasına genel olarak hayranım diyebilirim. Ajanların karakterlerini yansıtmakta da üstüne yok! Acaba şimdi kimi kedi olarak çizdi diye merakla sayfasına girip bakmayı çok seviyorum.



Çizimin sahibi @eggramen_, bu eserinde ilk kez Sova'yla oynamanın nasıl hissettirdiğini betimlemiş. Çünkü hepimiz biliyoruz ki ilk oynayışta okları ne yapıp edip kendimize geri fırlatmayı beceriyoruz. Hepimiz Sova'yla ilk kez oynadığımızda benzer şeyler yaşadığımız için, muhteşem tarzıyla bunu muzipçe yansıtabilmiş bu sanatçıya hak verebiliyoruz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst