- Konular
- 2,164
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,265
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,496
- DevLira
- 176
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Omen Hakkında
Valorant’ın 10 ajanlardan biri olan Omen, oyun içerisindeki karakteristik adından da anlaşılacağı üzere kontrol uzmanı bir karakterdir. Omen’i atak yaparken oynarken Karanlık Örtü yeteneğini kullanarak rakibin görüş alanını kısıtlayabilir ve takım arkadaşınıza yardım edebilmektesiniz. Ayrıca ultisini güzel bir zamanlamayla kullanmanız durumunda takımınıza eli kazandırabilirsiniz. Omen’in Gizli Adım ve Paranoya yeteneklerini her raundun başında belirli bir fiyat karşılığında alabiliyorken, imza yeteneği olan Karanlık Örtü’yü her raunt ücretsiz şekilde kullanabilmektesiniz. Ayrıca Gölgelerin İçinden isimli ultisini ise 7 Ulti Puanı toplamanız durumunda kullanabilmektesiniz.
Omen, özellikle Işınlanma yeteneği nedeniyle takımların bolca tercih etmekte olan ajanlardan biri. Yetenek setiyle hem takım arkadaşlarına yardım edebilen hem de bolca alan kontrolü yapabilen şapkalı abimizin yetenekleri nelerdir?
Omen Yetenekleri
| Gizli Adım (C Tuşu) Bir gölge yürüyüşü yeteneği satın alma evreninde alın ve menzil göstergesini görüntüle. Kısa bir beklemenin ardından işaretli konuma ışınlanmak için konumu belirle. | Paranoya (Q Tuşu) Hemen ileri fırlayan bir gölge atışı yap. Kısa süreliğine, dokunduğu herkesin görüş menzilini kısıtlar ve onları kör eder. Bu atış doğrudan duvarlardan geçebilir. |
| Karanlık Örtü (E Tuşu) Bir gölge küresi kuşan ve menzil göstergesini görüntüle. Gölge küresini işaretli konuma fırlatın. Görüş kısıtlayan uzun süreli bir gölge küresi oluşturmakta. İşaretçiyi daha yakına getirmek için yetenek tuşunu basılı tutmanız gerekmekte. | Gölgelerin İçinden (X Tuşu) Haritadan kendiniz bir yer seçtikten sonra ışınlanabilirsiniz dilediğiniz yere ışınlandığınızda gölge suretine bürünür ve 5 sn içerisinde dilediğiniz yerde olacaksınız. |