Kaynak;
//EN
Attr Name;
Damage Increase in Low Alignment Points
//TR
Efsunun Adı;
Düşük Rütbe Puanlarında Hasar Artışı
Güncelleme için @Koray' a teşekkürler
Battle.cpp
C:// Ara if (pkVictim->IsNPC()) // Kod Bloğunun Altına ekle if (pkAttacker->GetAlignment() < 0 && (pkVictim->IsNPC() || pkVictim->IsPC())) { iAtk += std::clamp(std::abs(pkAttacker->GetAlignment() / 1000), 1, 10)); }
Paylaşım için teşekkürler.
Konuda efsun eklenmemiş ekstradan bir efsun eklenip point kontrolü lazım, yoksa her derecesi düşük olan daha fazla vurucaktır.
sadece işlevi zaten tamamı değil ayrıca evet efsunun mantığı öyle zaten videoyu izlerseniz anlarsınız.Konuda efsun eklenmemiş ekstradan bir efsun eklenip point kontrolü lazım, yoksa her derecesi düşük olan daha fazla vurucaktır.
Kullanacaklar için yazdım, 1 1 tr deki gibi sanıp kullananlar olucaktır.sadece işlevi zaten tamamı değil ayrıca evet efsunun mantığı öyle zaten videoyu izlerseniz anlarsınız.
TR'dekinden farkı ne ki ? TR'de de bu efsun olduğunda zalim olursan damage artıyor. Sersemliğe bağışıklık gibi bir efsun, bir oranı yok. Sadece derece puanına göre damagen daha fazla oluyor.Kullanacaklar için yazdım, 1 1 tr deki gibi sanıp kullananlar olucaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)