kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

HostingDünyası.com.tr Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HostingDunyasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Metin2 Satışlarımız Durdurulmuştur // Konu Kilitlenebilir.​

Son düzenleme:
Piyasada uzun süre iş yaptım bir sürü hostig firması ile çalıştım ve bir süredir de bu firma ile iş yapmaktayız.
Karşınızda kurumsal bir firma olduğunu bilmek, iş bilen çözüm odaklı bir ekip ile çalışmak gerçekten güzel.
Tabiki hiç bir firma dört dörtlük değil ufak tefek pürüzler illa ki oluyor sonuçta ticaret yapıyoruz ama söylediğim gibi karşınızdaki ekip çözüm odaklı olduğu için bu sorunlar büyümeden halloluyor.
Çalışmalarımızın uzun süre devam edeceğini umarak canlı destek ekibine, teknik ekibe, ve firmaya teşekkür eder iş hayatlarında başarılar dilerim.

Güvenilirdir :) Başarılar dilerim.

Yeni test serverimiz icin paket kıraladık sagolsunlar gec satın almamıza rağmen hızlıca teslimat yaptılar tarafımca yanlıs secılıp wp uzerınden hızlıca ıletısıme gectım sağolsun yetkili birimi hemen ilgilenip düzelttiler gayet kaliteli bir firma destek ekibide gayet iyi teşekkürler elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri