InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HostingDünyası.com.tr Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HostingDunyasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 382
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HostingDunyasi

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
8h 57m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
36
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 Satışlarımız Durdurulmuştur // Konu Kilitlenebilir.​

Son düzenleme:
Piyasada uzun süre iş yaptım bir sürü hostig firması ile çalıştım ve bir süredir de bu firma ile iş yapmaktayız.
Karşınızda kurumsal bir firma olduğunu bilmek, iş bilen çözüm odaklı bir ekip ile çalışmak gerçekten güzel.
Tabiki hiç bir firma dört dörtlük değil ufak tefek pürüzler illa ki oluyor sonuçta ticaret yapıyoruz ama söylediğim gibi karşınızdaki ekip çözüm odaklı olduğu için bu sorunlar büyümeden halloluyor.
Çalışmalarımızın uzun süre devam edeceğini umarak canlı destek ekibine, teknik ekibe, ve firmaya teşekkür eder iş hayatlarında başarılar dilerim.

Güvenilirdir :) Başarılar dilerim.

Hedef büyük, başarıda bir o kadar büyük olacak gibi görünüyor.Şimdiden tebrik etmek lazım :)

Yeni test serverimiz icin paket kıraladık sagolsunlar gec satın almamıza rağmen hızlıca teslimat yaptılar tarafımca yanlıs secılıp wp uzerınden hızlıca ıletısıme gectım sağolsun yetkili birimi hemen ilgilenip düzelttiler gayet kaliteli bir firma destek ekibide gayet iyi teşekkürler elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri