- Konular
- 19
- Online süresi
- 25d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 2,736
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mesajına cevap verdim.Port açmadım kral önceden bi files kurdum port açmaya gerek olmamıştı bunda nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olursan sevinirim
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
Maria db sorunsuz kurdum oyunu sorunsuz kurdum githubdan indirip game build edip bin dosyalarını attım servere start verince oyuna giremiyorum nerde hata yapıyorum yardımcı olurmusunuz ? chlerdeki ipleri ve rootdaki ipleri girdim
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
SORUNU ÇÖZDÜM BUDA BENDEN OLSUN BARİ :d
- Konular
- 18
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 20d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Sorunsuz files yok fakat bir kaç filesden kaldırılması gerekenleri söylüyorum.
Depo won sistemi kaldırın, envanter yang won aktarma kaldırdırın, oyunda olmayan src de olan bir çok sistem var hepsini kaldırın render target var pack de bozuk kaldırın var da var anlayacagınız bir sürü sistem var onları kaldırmayı unutmayın anlıyacagınız emek yiyecek ve zaman yiyecek bir files bilginiz olsun. Ekli sistem var demeyin sıfır alt yapıdan gidin daha iyi.
Depo won sistemi kaldırın, envanter yang won aktarma kaldırdırın, oyunda olmayan src de olan bir çok sistem var hepsini kaldırın render target var pack de bozuk kaldırın var da var anlayacagınız bir sürü sistem var onları kaldırmayı unutmayın anlıyacagınız emek yiyecek ve zaman yiyecek bir files bilginiz olsun. Ekli sistem var demeyin sıfır alt yapıdan gidin daha iyi.
- Konular
- 19
- Online süresi
- 25d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 2,736
- DevLira
- 0
Sorunu nasıl çözdüğünü, ne sorun yaşadığını paylaşırsan senden sonra aynı sorunlar ile karşılaşan arkadaşlara ışık tutmuş olursun.Maria db sorunsuz kurdum oyunu sorunsuz kurdum githubdan indirip game build edip bin dosyalarını attım servere start verince oyuna giremiyorum nerde hata yapıyorum yardımcı olurmusunuz ? chlerdeki ipleri ve rootdaki ipleri girdim
Ekli dosyayı görüntüle 63022
Hayırlı olsun. Emeği geçenlerin eline sağlık…SORUNU ÇÖZDÜM BUDA BENDEN OLSUN BARİ :d
Ekli dosyayı görüntüle 63034
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)