kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Çoktaaan kurdum başka bir files çalışıyorum ama yine de teşekkür ederim :)
Rica ederim kardeşim. Önemli değil, geç gördüm.

@PACHI @Tungа @Luigina @bahadirbozdag

Yaşadığım güncel bir sorun var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Oyunun kurulumunu sorunsuz yaptım, site kurulumunu yaptım. Fakat yeni bir hesap oluşturduğum zaman oyuna giriş yapamıyorum. Sunucu henüz aktif edilmedi diyor. Fakat pachi kullancı adı ile bırakılmış olan hesaba sorunsuz bir şekilde giriş yapıp oyun oynayabiliyorum.

Sorun acaba yetkilerde mi site kurulumu yanlış mı diye kontrol ettim, Navicat Account Table bölümünde aslında hesap oluşturulmuş. Her ihtimale karşı navicat üzerinden kendim hesap oluşturayım diye düşündüm. Onunla da Sunucu henüz aktif edilmedi uyarısı alıyorum. Yani ne site üzerinden ne de navicattan oluşturulan hesaplara giriş yapamıyorum.

[CODE title="oyuna giren hesap"][Yetkili Hesap Bilgileri]
ID : pachi
Şifre : 12345
PIN : 1234[/CODE]

Yetkilendirme de sorun olsa, diğer hesabı da okuyup oyuna giriş yetkisi veremez diye düşünüyorum. Acaba Account sql tablolarımda mı bir sıkıntı var?

Maria db kurulu...

Önceki mesajlarda çözümü verilmişti. Oku görürsün. Navicatta bir yerde ayarlaman gereken bir şey vardı

Önceki mesajlarda çözümü verilmişti. Oku görürsün. Navicatta bir yerde ayarlaman gereken bir şey vardı
Player veritabanında player_index tablosunda Pid5 deffault değerini 0 yapmak ise kontrol ettim zaten 0.

Hayır player veritqbında değildi o

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri