onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

CLİENT SOURCE BUİLD TARAFI HATA ALIYORUM VİSUAL 2019 KULLANDIĞIM SÜRÜM
1635784341966.png

CLİENT SOURCE BUİLD TARAFI HATA ALIYORUM VİSUAL 2019 KULLANDIĞIM SÜRÜM
Ekli dosyayı görüntüle 63010
Aynı sorunu bende yaşadım. Geri dönüş yapan olmadı fakat biraz araştırınca aynı konu içinde cevabı buldum…

Merhaba arkadaşlar dosyalar release olarak derlenmiyormuş.

alttaki linki indirin ve extern/lib/python/release içerinde ki ile değiştiriniz.

Alttakini uygulayınız.

Sorunsuz derlenecektir.

@Tungа konuya eklersin veya güncellersin.

Aynı sorunu bende yaşadım. Geri dönüş yapan olmadı fakat biraz araştırınca aynı konu içinde cevabı buldum…
teşekkürler kral şimdi tek sorum var ip adresleri root ve game içersindeki configler dışında nereye giriliyor servere start verdim oyuna bağlanırken hata veriyor

teşekkürler kral şimdi tek sorum var ip adresleri root ve game içersindeki configler dışında nereye giriliyor servere start verdim oyuna bağlanırken hata veriyor

Kendi ip adresine göre clientin içinde ki root klasöründe ki serverinfo.py düzenlemen gerekiyor. Filezilla ile game klasöründe ki ch klasörlerinde ki config dosyalarını da düzenlemen gerekiyor. Portları açmış mıydın?

Kendi ip adresine göre clientin içinde ki root klasöründe ki serverinfo.py düzenlemen gerekiyor. Filezilla ile game klasöründe ki ch klasörlerinde ki config dosyalarını da düzenlemen gerekiyor. Portları açmış mıydın?
Port açmadım kral önceden bi files kurdum port açmaya gerek olmamıştı bunda nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olursan sevinirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri