HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuncuların hakkına giren sizsiniz filesi silebilecek açık varsa kanıt istedim ses seda çıkmadı ?hayret babanla barışmışsınız en son monitörü ve modemi götürmüştü naptın 20.000(kayıtlı oyuncu) insanın hakkına girerek para kazandım diyerekmi affettirdin kendini?
çocuk kendinle çelişiyorsun 1 dediğin 1 dediğini tutmuyor son gamede kopyalama çıkmıştı bize verdiğindede kopyalama var diyorsun kendi ağzınla kendini ifşalıyorsun bari 2 düşün 1 konuşOyuncuların hakkına giren sizsiniz filesi silebilecek açık varsa kanıt istedim ses seda çıkmadı ?
Gameyi hatırlarsan değişip köyleri killemiştikçocuk kendinle çelişiyorsun 1 dediğin 1 dediğini tutmuyor son gamede kopyalama çıkmıştı bize verdiğindede kopyalama var diyorsun kendi ağzınla kendini ifşalıyorsun bari 2 düşün 1 konuş
ondan öncede vardı kopyalama sarı 1 deki pazar sorununu çözmek için killedik akıllı bıdıkGameyi hatırlarsan değişip köyleri killemiştik
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)