Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ayrıyeten 22- mayıstan bugüne kadar yaptığın fix 10 u geçmez 10 fix yaptın 11 soruna yol açtı zaten 8 saat kahramanlık madalyonunu çözemediğin günleri unutma ayrıyeten sen filesi silerken aldığım gamedede görünüyor lib kullandığın senin deyiminle HaDi ßß ali kardeş yarını iple çekiyorum bakalım nasıl özel konuşmalar paylaşacaksın.
Yarın sadece foto paylaşmıyacam merak etme sen 😂

Sana kalsa açık da yoktu önceki mesajlarda
Evet astra2 de yok hala da yok diyorum, attığınız fotolar senin elindeki halinden karşında çocuk yok, yarın hepinize anlatıcam merak etmeyin

Yarın sadece foto paylaşmıyacam merak etme sen 😂
Benim aldığım bilgisayardan bana cevap yazmak nasıl duygu? 3-4 gün sonra üniversite sınavların var git çalışta babanla arayı düzelt nede olsa artık sana geçimini sağlayacak bir Onur Balcı yok 17.000 dediğin nedir ki 1.5 oyun masrafı

Benim aldığım bilgisayardan bana cevap yazmak nasıl duygu? 3-4 gün sonra üniversite sınavların var git çalışta babanla arayı düzelt nede olsa artık sana geçimini sağlayacak bir Onur Balcı yok 17.000 dediğin nedir ki 1.5 oyun masrafı
Telden yazıyorum canım attığım ss de de gözüküyor körsün galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri