Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir zamanlar güvenip laf soylettirmediğin Ali bak başına ne işler açtı demek ki bu piyasada iş yapacak adam yok insallah Ali'ye güvenip sen gibi madur olan biri daha çıkmaz geçmiş olsun

Bir zamanlar güvenip laf soylettirmediğin Ali bak başına ne işler açtı demek ki bu piyasada iş yapacak adam yok insallah Ali'ye güvenip sen gibi madur olan biri daha çıkmaz geçmiş olsun
sağolasın insanların gerçek yüzünü zaman değil para gösteriyor.

İyice çoçuk yuvasına benzedi :D hayırlı işler

VPN programı indir aktif et megayı başlat sonra 1 MB indirsin sonra deaktif bırak vpnyi yinede indirmeye devam eder engeli geçebilirsin bu şekilde
dediğini yaptım ancak vpnyi kaptır kapatmaz kota doldu uyarısı geldi bende bari vpn açık kalsın dedim ve vpn açıkken indirdim sağolasın Mehmet ancak bir durum zoruma gitti sanki Türkler meganın kurucularının annesine ya da onlar için değerli şeylere göz dikmiş gibi bize kota koyuyorlar almanyaya bağlandım kota filan çıkmadı ne yaptık acaba biz bunlara

giyili itemin kontrolünü yapamayan sen o sorunu çözdüysen @Koray' 10 saniyesini almaz ama shopu zaten değiştiricez 2 haftada 7 kopyalama çıktı ilerleyen zamanda kim bilir neler çıkardı hatırlarsın takılı itemi pazara koyunca 2 tane oluyordu :zuhaha:
Görüldüğü gibi kendi leri de itiraf etti, ama şunu çok rahat söylüyorum o files ile prim kasamayacaksınız hadi bb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri