mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

onca yıllık arkadaşık onca muhabbet samimilik iyilik hoşgörüler noldu bunlara bu nasıl dünya yarabbel alemin kimse kimseye güvenemicekmi inanamicakmı bu nasıl iştir
3 yıldır hesabında 0 görüp paraya kavuşan çocuğun dramını izledik :)

3 yıldır hesabında 0 görüp paraya kavuşan gencin dramını izledik :)
Merak etme canım maliye ye verdiğim ihbarın sonucunu görünce 3 yıldır hesabına giren çıkan 200k ya yakın kara paraların hesabını bana sormayacaklar, ek olarak bana çocuk diyen kişi benden 1 yaş büyük

Merak etme canım maliye ye verdiğim ihbarın sonucunu görünce 3 yıldır hesabına giren çıkan 200k ya yakın kara paraların hesabını bana sormayacaklar, ek olarak bana çocuk diyen kişi benden 1 yaş büyük
yaşa değil zihne bakıyoruz burda ben gidip senin filesi sildiğinin kanıtlarını atıyorum sen özel konuşmaları neyse maliye gelsin hesaplaşalım :) bende sana 3 yılda aldığım herşeyin borç olarak gösterip protestosunu çekeyim.

yaşa değil zihne bakıyoruz burda ben gidip senin filesi sildiğinin kanıtlarını atıyorum sen özel konuşmaları neyse maliye gelsin hesaplaşalım :) bende sana 3 yılda aldığım herşeyin borç olarak gösterip protestosunu çekeyim.
Hhahah bir şirketin varmı da borç olarak göstereceksin bari mali işlerde bilmişlik yapma biraz bilgilen bakalım;

mQEJUkSX8WUBvZIp-637170203134246846.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri