onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hhahah bir şirketin varmı da borç olarak göstereceksin bari mali işlerde bilmişlik yapma biraz bilgilen bakalım;
yaptığım ironiyi anlamayacak kadarsın ben paytr başvururken bile bana vergi veriyormusun demiyor vermiyorsan %14 ödersin diyor bu hepsinde paywant payreks payrill itemci kasagamede geçerli onlar kendileri fatulandırır ücreti düşer benim hesabıma geçirir.aksi olsaydı 2007-2020 arası açılan 1000 den fazla oyun şuan borç batağında vergi ödüyor olurdu konuşmak için konuşma.

asggsaassgaasf ama doğru
Şu senoryayı herşeye oturuyor ölüyorum ya fotoya dikkatli bakınca abi efsane ya :AS:DAS

Peki ALİ.["maxmicim"] şuan nasıl bir his 1.5 2 klık oyunun dosyalarını silmek nasıl bir his :D

yaptığım ironiyi anlamayacak kadarsın ben paytr başvururken bile bana vergi veriyormusun demiyor vermiyorsan %14 ödersin diyor bu hepsinde paywant payreks payrill itemci kasagamede geçerli onlar kendileri fatulandırır ücreti düşer benim hesabıma geçirir.aksi olsaydı 2007-2020 arası açılan 1000 den fazla oyun şuan borç batağında vergi ödüyor olurdu konuşmak için konuşma.
asfasfas onu bunu bırak paypal dan çektiğin paralar ne olucak peki .d ?

Şu senoryayı herşeye oturuyor ölüyorum ya fotoya dikkatli bakınca abi efsane ya :AS:DAS

Peki ALİ.["maxmicim"] şuan nasıl bir his 1.5 2 klık oyunun dosyalarını silmek nasıl bir his :D
sen neden bu kadar gülüyorsun ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri