- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
3 yıldır hesabında 0 görüp paraya kavuşan çocuğun dramını izledikonca yıllık arkadaşık onca muhabbet samimilik iyilik hoşgörüler noldu bunlara bu nasıl dünya yarabbel alemin kimse kimseye güvenemicekmi inanamicakmı bu nasıl iştir

- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 15
Merak etme canım maliye ye verdiğim ihbarın sonucunu görünce 3 yıldır hesabına giren çıkan 200k ya yakın kara paraların hesabını bana sormayacaklar, ek olarak bana çocuk diyen kişi benden 1 yaş büyük3 yıldır hesabında 0 görüp paraya kavuşan gencin dramını izledik![]()
- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
yaşa değil zihne bakıyoruz burda ben gidip senin filesi sildiğinin kanıtlarını atıyorum sen özel konuşmaları neyse maliye gelsin hesaplaşalımMerak etme canım maliye ye verdiğim ihbarın sonucunu görünce 3 yıldır hesabına giren çıkan 200k ya yakın kara paraların hesabını bana sormayacaklar, ek olarak bana çocuk diyen kişi benden 1 yaş büyük
bende sana 3 yılda aldığım herşeyin borç olarak gösterip protestosunu çekeyim.- Katılım
- 2 May 2019
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 15
Hhahah bir şirketin varmı da borç olarak göstereceksin bari mali işlerde bilmişlik yapma biraz bilgilen bakalım;yaşa değil zihne bakıyoruz burda ben gidip senin filesi sildiğinin kanıtlarını atıyorum sen özel konuşmaları neyse maliye gelsin hesaplaşalımbende sana 3 yılda aldığım herşeyin borç olarak gösterip protestosunu çekeyim.
Pvp Server Sahipleri İçin Vergi Bilgilendirmeleri
Daha önce çeşitli konular altında dile getirilen vergi meselesi konusunda pvp server sahiplerinin bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kurulum bölümü de bunun için en doğru yer sanırım. Öncelikle pvp server kuracaksanız ve bir maddi beklentiniz var ise hesabınıza giren her kuruşun vergisini...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)