Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

The Outer Worlds Oyun İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kehanet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 193

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo Okurları.The Outer Worlds hakkındaki orijinal incelememde, paketlerimden biri, görsel-işitsel yönü ile zenginleştirilmiş güçlü bir dünya inşasına sahip olmasıydı. Oyunun PC sürümü ile düzinelerce saate dayanıyordu. Oyun artık Nintendo Switch'te bir limana sahip ve sistemdeki The Outer Worlds kadar geniş bir başlık oynayabilmek etkileyici. Ancak doğal olarak, nispeten daha az güçlü konsolda çalıştırmak için yaptığı büyük uzlaşma, dünyanın görsel ihtişamında.
1591566665922.jpeg
Grafik olarak yoğun oyunların Switch portlarında beklediğim gibi, imtiyazlar en belirgin şekilde çok düşük bir ayrıntı seviyesi, önemli ölçüde azaltılmış çevresel nesneler ve birçok ortam ve işleme sonrası görsel efektlerin olmaması şeklinde geliyor, Diğer şeylerin yanı sıra. Sonuç, çorak bir dünyanın bulanık, suluboya benzeri bir görüntüsüdür ve oyunun büyük, yemyeşil açık alanlarını ve karmaşık detaylı şehirlerini görmekle birlikte gelen huşu çok fazla kaybedersiniz. Ancak daha da önemlisi, düşük görsel sadakat, özellikle orta ila uzun menzilde ve özellikle Switch'in avuçiçi modunu kullanarak düşman karakterlerini tespit etmeyi zorlaştırır; genellikle aynı sessiz renk paletlerini paylaşarak birlikte karışım yapma eğilimindedirler.

Birkaç kez doğrudan önümdeki bir düşman tarafından şaşırırdım, farkındalık simgelerinin açıldığını görene kadar onları fark etmem (UI ve HUD öğeleri keskin ve farklı kalır). Oyun aynı zamanda saniyede 30 karenin altında bir hızda çalışıyor, çılgın durumlarda ve alanlarda hızlı hareket ederken daha fazla kekemelik var. İkinci durumda, oyun dünyayı dolaşırken çevreyi yüklemek için bazen tamamen duracaktır.

Görevlerini ve karşılaşmalarını ele alırken bir dizi farklı yaklaşıma izin veren bir oyun için, bu, bazı oyun yollarının olması gerekenden çok daha zor olduğu anlamına gelir. Switch versiyonuna mesafeye, isabetliliğe ve çok fazla harekete dayanan uzun bir silah inşasına odaklanmak amacıyla başladım. Ancak, yukarıda belirtilen görsel sorunlar nedeniyle eylemi ayrıştırmak çok zor olduğu için, hızlı bir şekilde daha yavaş, daha yakın menzilli bir gizlilik yaklaşımına geçmek zorunda kaldım ve izin vermemek için zorluğu Düzenli'ye geri getirmeliydim. kendimi hayal kırıklığı içinde kaynatın. Aynı şekilde, başlangıçta farklı bir yol denemek istemesine rağmen, diyalog yoluyla daha fazla görevi yerine getirmek için karakterimin Charm istatistiklerine odaklanmaya karar verdim, çünkü kendimi olabildiğince savaşmaktan kaçınmak istedim.

Ancak Dış Dünyalarda savaşmaktan tamamen kaçınamazsınız ve düşmanınızı tespit etmek bir sorun olsa da, oyunun Switch sürümü bazı zorlukları ortadan kaldırmak için birkaç yeni erişilebilirlik özelliği sunar - isteğe bağlı gyro kontrolleri size - Joy-Cons veya Pro Denetleyici kullanırken artı işaretlerinizi ve kameranızı ayarlayın ve nişan alma seçeneği, nişangahlarınızı nişan alırken düşmanınızın kafasına veya gövdesine otomatik olarak kilitleyebilir. Oyunun pin-point çekimlerini sıralamanıza ve durum efektleri uygulamanıza izin vermek için sürünme süresini yavaşlamanızı sağlayan mevcut Taktik-Zaman Genişletme tamircisi, burada da çok fazla yardımcı oluyor - bu özelliği güçlendiren avantajlar yapıyor Switch sürümü için sahip olunması gereken beceriler listesinde kesinlikle daha yüksek.

Ancak bunların hepsi, hizmete hazır bir duruma karşı savaşmaya yardımcı oluyor. Orijinal incelememde, Dış Dünyalar'daki muharebede nasıl "telaşlı ve hızlı bir akışkanlık" olduğunu belirttim. Baştan önce bir sürü düşmana atlamanın, havada dolaşmanın, etrafta dönmenin, zamanın yavaşlaması için TTD'nin kullanılmasını ve saniyeler içinde bir sürü haydutun saklanmasının, en iyi aptal uzay kovboy fantezilerimin yaşadığı sevinçleri hala hatırlıyorum. Switch versiyonunda aynı akışkanlık hissini anlamıyorum. Silahlar yanan bir haydut karakoluna giremiyorum, çünkü bir düzine düşman bana şarj olduğunda oyunun performansı tanka gidiyor ve çekimlerimi yapmak çok daha zor olacak.
1591566681444.jpeg

Orijinal incelememde, varsayılan zorluğun mücadeleyi biraz daha kolay hale getirdiğini ve dövüşü daha ilginç hale getirmeye hizmet eden bir dizi bitişik mekaniği keşfetmeye zorlamadığını belirttim - temel hasar, ekipman modding gibi şeyler , eşlik eden sinerjiler ve sarf malzemelerinin izin verdiği özel efektler. Bunlar daha yüksek zorluklarda çok daha fazla rol oynar, ancak Switch versiyonunda, savaşı daha zor hale getiren ve diğer platformlarda olduğu gibi mükemmelleşmemi engelleyen çok daha fazla zorluk var. Basitçe söylemek gerekirse, Dış Dünyaların Switch versiyonundaki savaş asla aynı zirvelere ulaşamaz.

Mücadele performansı, görsel ihtişam ve daha uzun yükleme süreleri bir yana, bu hala diğer platformlarda var olanla aynı oyun. Dünyada yaşayan unutulmaz karakterler ve tuhaf bir kurumsal baskı distopyası altında yaşamaya dair ilginç hikayeleri hala burada. Yol boyunca aldığınız yoldaşlar hala diğer versiyonlarda olduğu gibi sevecen ve etli. Oyunun katmanlı, dallanma ve birbiriyle iç içe geçen görev çizgileri hala sağlam ve yolculuğunuza devam ederken yavaşça ayrılmak için büyüleyici bir şey. Dış Dünyaların güzelliği, bundan en iyi şekilde yararlanmak için galaksinin en yetkin silahşörü olmanıza gerek olmamasıdır. Başka bir platformda oynamak için araçlarınız varsa, bunu yapın. Ama eğer yapmazsanız, hala dışarının altında harika, modern bir RPG var.

Umarım Yardımcı Olmuşumdur.Keyifli Oyunlar İyi Forumlar Dilerim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri