Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

The Outer Worlds 2 Crafting Rehberi

Testraller

Korkma !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,052
Online süresi
9d 9h
Reaksiyon Skoru
2,644
Altın Konu
33
Başarım Puanı
396
MmoLira
10,015
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

The Outer Worlds 2 Crafting Rehberi
Orijinal The Outer Worlds oyununda klasik anlamda bir üretim sistemi crafting yoktu. Bunun yerine Tinkering sistemi vardı bu sistem sayesinde sevdiğin silahları onarıp geliştirebilir en yüksek hasar seviyesine yükselte bilirdiniz. Ancak The Outer Worlds 2’de bu sistem tamamen elden geçirilmiş durumda.
Bu kez karşımızda çok daha klasik bir üretim sistemi var. Silah seviyeleri ve dayanıklılık gibi kavramlar tamamen kaldırılmış. Artık herhangi bir silah yeterli Mod ve Skill güçlendirmesiyleher aşamada kullanılabilir ama üretim sisteminde dikkate alınması gereken çok daha fazla unsur olduğu anlamına da geliyor.
Crafting Nedir?
10862d373f8e22aac.png

Orijinal oyundaki Tinkering sisteminden farklı olarak The Outer Worlds 2’deki Crafting tamamen yeni eşyalar oluşturma ve var olan eşyaları bileşenlerine ayırma üzerine kurulu. İlginç olan şey şu üretim sistemine bağlı özel bir beceri Skill bulunmuyor. Elinde gerekli malzemeler ve recipes olduğu sürece hangi oynanış tarzına sahip olursan ol istediğiniz eşyayı üretebilirsiniz.

Üretim yapmak için bir Crafting Bench tergahı kullanman gerekiyor. Bu tezgahlar dünyada çeşitli yerlerde bulunabilir ama çoğu kasabalarda en az bir tane bulunur. Ayrıca geminizin içinde de her zaman kullanabileceğin bir tezgahınız var.
Dikkat etmeniz gerekense bu sistemle silah üretimi yapılamaz. Daha çok silah ve zırh modları, bomba gibi fırlatılabilir eşyalar, Mag Pick ve Bypass Shunt gibi yardımcı araçlar ve mermi üretmek için kullanılır.
Üretim İçin Kaynak Nasıl Bulunur?
2bdef3bc70c2db81d.png

Her üretim sisteminin temeli kaynaktır. Ancak The Outer Worlds 2 kaynakları gerçek dünyadan toplamanı istiyor. Kaynak toplamanın iki ana yolu vardır.
Düşmanlardan toplama. Özellikle otomekler ve yaratıklar, yenildiklerinde crabble shell, servo motor gibi üretimde kullanılabilecek materyaller düşürürler.
Çevreden toplama. Endüstriyel alanlarda soğutucu tanklar gibi mekanik parçalar, kırsal alanlarda ise yaratık dokuları veya balıkçı iskelelerinde biyolojik malzemeler bulunabilir.
Ayrıca dünyada bulduğun birçok eşya çöp olarak sınıflandırılır. İlk bakışta sigara paketi, kolye, yüzük gibi eşyalar satılacak önemsiz eşyalar gibi görünebilir. Ancak bunlar parçalama sistemiyle kaynaklara dönüştürülebilir.

Örneğin:
Sigara paketleri → Nikotin
Yüzük → Metal parçaları
Bu tür eşyaların satım değeri düşük olduğundan, onları parçalamak çok daha mantıklıdır.
Ayrıca oyun envanter sınırı koymadığından gördüğünüz her şeyi toplaya bilirsiniz.
Yeni Üretim Nasıl Açılır?
39d444dd986d1090d.png

Bir eşya üretebilmek için önce üretim tarifine sahip olman gerekir. Oyun içinde bu sistem biraz farklı işler.
Çoğu tüketilebilir eşya için tarifi satın alman gerekir. Bunlar dünyada bulunmaz ya satıcılardan ya da otomat makinelerinden alınır. Yani yeni bir bomba türü ya da mermi üretmek istiyorsanız önce tarifini satın almalısınız.
Üretim Sisteminin Tüm Fonksiyonları
49c945017a9dc24db.png

Üretim sistemi dört ana bölüme ayrılır.
Crafting : Yeni eşyalar üretme
Mods : Silah ve zırhlara mod ekleme
Breakdown : Eşyaları parçalayarak kaynak elde etme
Party Upgrades : Yoldaş geliştirmeleri

Crafting
Bu bölümde elindeki tariflerle yeni eşyalar üretebilirsin.
Her eşyanın altında sahip olduğun adedi gösterilir böylece gereksiz yere fazlasını üretmezsin.
Bazı eşyalar tekli üretilirken, mühimmatlar çoklu üretim sağlar.
Kategorilere göre filtreleme yapabilir sık kullandığın eşyaları favori listene ekleyebilirsin.

Bu şekilde The Outer Worlds 2’deki üretim sistemi savaşta, keşifte ve karakter geliştirmede büyük bir avantaj sağlar. Modları dikkatli seçmeniz ve kaynaklarını akıllıca kullanmak gerekli çünkü iyi hazırlanmış bir gemi işinize yarayacak.

eline sağlık

Paylaşım için teşekkürler

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri