HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misin
Eğer birkaç denemeden sonra hep Runtime Error alıyorsanız bilgisayarınızda Visual C++ paketleri eksik olabilir. 2010 versiyonunu kurabilirsiniz. Aldığınız 2.hata ise bot taraflı. Inject ederken işlemci durumu değişebiliyor bunu hesaba katmamışım. Onu sonraki update de düzelteceğim.böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misinEkli dosyayı görüntüle 25221
Dediğin gibi c++ tekrar kurduğumda ilk hata düzeldi ikincisi hala devam ediyor beklemedeyimEğer birkaç denemeden sonra hep Runtime Error alıyorsanız bilgisayarınızda Visual C++ paketleri eksik olabilir. 2010 versiyonunu kurabilirsiniz. Aldığınız 2.hata ise bot taraflı. Inject ederken işlemci durumu değişebiliyor bunu hesaba katmamışım. Onu sonraki update de düzelteceğim.

Dediğin gibi c++ tekrar kurduğumda ilk hata düzeldi ikincisi hala devam ediyor beklemedeyim![]()
Ya aslında çok şey vardı aklımda, bu kadar geç kalmak istemiyordum update için ama ev taşıyorum. Bu ev taşıma işi sandığımdan daha uzun sürdü
Yakında tekrar çalışmalara devam edeceğim.Kral hâlâ beklemedeyim var mı gelişme tahmini tarih verebilir misin?Vallahi haftaya olabilir. Bütler var ve ev taşıyorum malesef![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)