noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Çalışmıyor [RELEASE] [GF] Balık Botu - unX Fish Bot v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misin :)
Screenshot_2.png

böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misin :)Ekli dosyayı görüntüle 25221
Eğer birkaç denemeden sonra hep Runtime Error alıyorsanız bilgisayarınızda Visual C++ paketleri eksik olabilir. 2010 versiyonunu kurabilirsiniz. Aldığınız 2.hata ise bot taraflı. Inject ederken işlemci durumu değişebiliyor bunu hesaba katmamışım. Onu sonraki update de düzelteceğim.

Eğer birkaç denemeden sonra hep Runtime Error alıyorsanız bilgisayarınızda Visual C++ paketleri eksik olabilir. 2010 versiyonunu kurabilirsiniz. Aldığınız 2.hata ise bot taraflı. Inject ederken işlemci durumu değişebiliyor bunu hesaba katmamışım. Onu sonraki update de düzelteceğim.
Dediğin gibi c++ tekrar kurduğumda ilk hata düzeldi ikincisi hala devam ediyor beklemedeyim :)

Dediğin gibi c++ tekrar kurduğumda ilk hata düzeldi ikincisi hala devam ediyor beklemedeyim :)

Ya aslında çok şey vardı aklımda, bu kadar geç kalmak istemiyordum update için ama ev taşıyorum. Bu ev taşıma işi sandığımdan daha uzun sürdü :) Yakında tekrar çalışmalara devam edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri