HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herşeyi videodaki gibi yapmama rağmen yuvarlaktaki balığa tıklamıyor ben de neyi yanlış yapıyor olabilirim kordinatı da doğru ayarlıyorum
Mouse balığın üstüne gidiyor ama tıklamıyor mu? Yoksa mouse hiç hareket etmiyor mu ?herşeyi videodaki gibi yapmama rağmen yuvarlaktaki balığa tıklamıyor ben de neyi yanlış yapıyor olabilirim kordinatı da doğru ayarlıyorum
yuvarlağın içinde saçma sapan yerlere tıklıyor balığa tıklamıyorMouse balığın üstüne gidiyor ama tıklamıyor mu? Yoksa mouse hiç hareket etmiyor mu ?
O zaman koordinatlarda ya da ekran çözünürlüğünde sıkıntı var demektir. Oyunu pencere modunda en düşük çözünürlükte açmayı deneyinyuvarlağın içinde saçma sapan yerlere tıklıyor balığa tıklamıyor
Ayrıca monitörünüzü %100 çözünürlükte kullandığınızdan emin olun
Oyun ayarları;
çözünürlükten dolayı imiş ben %125 kullanıyordum onu 100e çektim düzeldi teşekkürlerO zaman koordinatlarda ya da ekran çözünürlüğünde sıkıntı var demektir. Oyunu pencere modunda en düşük çözünürlükte açmayı deneyin
Ayrıca monitörünüzü %100 çözünürlükte kullandığınızdan emin olun
Oyun ayarları;
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)