HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu hatayı reklamı geçtikten sonra alıyorsanız AutoIt ve Visual C++ Paketlerini yükleyin.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.hata alıyorum
Eğer inject ederken alıyorsanız başka bir injector ile kullanınız.
Ad-Fixed versiyonu üzerinde bir deneme yaptım fakat bir sorun göremedim. Tarayıcınız nedir, tarayıcınızın dili nedir ?ustam skip add geçtikten sonra olmuyor
Varsayılan olarak Chrome ya da Opera kullanmanız gerekiyor. ( Türkçe veya İngilizce başka dil kullanmayınız )
Reklamı geçtikten sonra m2-shop-builder isimli bir dosyanın Mediafire linkine gitmiş olmanız gerekiyor. Eğer bu sayfaya gitmiyorsanız reklamı doğru biçimde geçememişsinizdir. Eğer reklamı başarılı bir biçimde geçtikten sonra program tarafından bir hata alıyor iseniz gerekli programları ve paketleri yüklememişsiniz demektir.(AutoIt , Visual C++ Runtime 2010) Hataya veya soruna ilişkin daha detaylı biçimde bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım. (Mümkünse ufak bir video kaydı rica ederim)
awning usar mais para mim aparece erro no net franwork poderia me ajudar?
Idk what u talkin about. If u get net.framework error then update ur framework version min 4.0 and install/update AutoIt. If u get Runtime error when injecting process then u should install Visual C++ Runtime Packets (2010). Still get an error? Upload a video maybe i can help u..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)