HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
15 20 kere denedim inject olmadı şuan işe gidiyorum iş cıkısı birdaha deniyeceğim teşekkürler
Başka bir hile kullandıysanız ondan dolayı olabilir. Oyunu temiz kurulum yapmanızı öneririm. Bilgisayarınızın performansı orta derece veya altındaysa inject yaparken ram'i fazla tüketen işlemleri kapatmanızı öneririm ( Chrome, TW, Render vb.. )
Hile çok güzel çalışıyoruz elinize sağlık.Sormak istediğim birkaç şey var. Ban yeme riski yüksek mi ? Hileyi kimsenin görmeyeceği yerlerde kullanıyorum, loglardan veya başka yolla görünür mü cevaplarsanız çok sevinirim.
Hile çok güzel çalışıyoruz elinize sağlık.Sormak istediğim birkaç şey var. Ban yeme riski yüksek mi ? Hileyi kimsenin görmeyeceği yerlerde kullanıyorum, loglardan veya başka yolla görünür mü cevaplarsanız çok sevinirim.
balık botları loglara takılıyor bir saat arayla kullanmanızı tavsiye ederim.
Anladım o zaman kullanmayalımbalık botları loglara takılıyor bir saat arayla kullanmanızı tavsiye ederim.
teşekkür ederim- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)