HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rica ederim. Oyunda ister bot ile olsun ister elle, oltayı attığınız an sunucuya bir paket yollamış olursunuz. Bu paketler ise sunucuda loglanır. Paketler analiz edilir eğer şüpheli bir durum ile karşılaşılır ise ( hep aynı veya yakın zamanlı sürelerde gönderilen paketler vs.. ) bot olarak nitelendirilir.Hile çok güzel çalışıyoruz elinize sağlık.Sormak istediğim birkaç şey var. Ban yeme riski yüksek mi ? Hileyi kimsenin görmeyeceği yerlerde kullanıyorum, loglardan veya başka yolla görünür mü cevaplarsanız çok sevinirim.
Benim yapmış olduğum botun güzel tarafı paketleri farklı sürelerde göndermesi. Çünkü bu bir simülasyon yani elle tutuyormuş gibi işlem yapılıyor bu sebeple daha güvenli. Fakat yine de uzun saatler boyunca balık tutarsanız hangi botu kullanırsanız kullanın yine de ban yersiniz. ( Kimse 10 saat aralıksız balık tutmaz, en azından insanlar
)gayet açıklayıcı bi cevap oldu teşekkür ederimRica ederim. Oyunda ister bot ile olsun ister elle, oltayı attığınız an sunucuya bir paket yollamış olursunuz. Bu paketler ise sunucuda loglanır. Paketler analiz edilir eğer şüpheli bir durum ile karşılaşılır ise ( hep aynı veya yakın zamanlı sürelerde gönderilen paketler vs.. ) bot olarak nitelendirilir.
Benim yapmış olduğum botun güzel tarafı paketleri farklı sürelerde göndermesi. Çünkü bu bir simülasyon yani elle tutuyormuş gibi işlem yapılıyor bu sebeple daha güvenli. Fakat yine de uzun saatler boyunca balık tutarsanız hangi botu kullanırsanız kullanın yine de ban yersiniz. ( Kimse 10 saat aralıksız balık tutmaz, en azından insanlar)
hocam reklamı geçtiğim halde waitingde kalıyor bir çözümü falan var mı. silip yükledim hala aynı. opera chrome ve microsoft edgeden de denedim hiçbiri çalışmadı.
AdFixed olanı indirin.hocam reklamı geçtiğim halde waitingde kalıyor bir çözümü falan var mı. silip yükledim hala aynı. opera chrome ve microsoft edgeden de denedim hiçbiri çalışmadı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)