Merhabalar oyuncu mouse arayan arkadaşların faydasına olacağını düşündüğüm bir yazıyı kaleme almak istiyorum.
Mouse her an elimizin altında olan bir ekipman ve burada ergonomik yapıda olması işlevlerini eksiksiz yerine getirmesi gerekmekte. İyi bir mouse hem keyif almanızı hemde yaptığınız iş veya oynadığınız oyunda daha pratik olmanızı sağlayacaktır.
Bu yazımda sizlere önereceğim mouse Razer markasının Deathadder Elite modeli olacak..
Razer Deathadder Elite Mouse almadan önce LOGITECH G502, Steelseries Rival 710 ve Razer Mamba Tournament Edition model mouseları satın aldım test ettim ve hepsinin özellikle ergonomik yapısının elime uymaması sebebi ile iade ederek en son deneyip test edip memnun kaldığım Razer Deathadder Elite'da karar kıldım.
Yukarıda bahsettiğim 4 Mouse arasında görüntü olarak benim en çok beğendiğim Razer Mamba Tournament Edition olmuştu lakin bir mousedan beklentimiz görüntünün ötesinde işlevi ve ergonomik yapısı olması sebebiyle elimin altında bana rahat hissettirmediği için hepsini eleyip Razer Deathadder Elite modelini tercih ettim.
Razer Deathadder Elite seçmemdeki en büyük etken ergonomik yapısı, terleme önlemesi, rahatsız etmeyen click sesleri ve kaliteli malzemeler kullanılmış olması..
Razer Deathadder Elite benim 5 yıla yakındır yoğunca kullandığım bir mouse oldu ve bu 5 yıllık süreçte hiç bir problem yaşamadan rahatlıkla kullandığım bir model oldu, Mouselarda genel görünen terleme sonucu deforme, boya atması veya soyulma, sağ sol tuşları "switch" bozulmaları veya hassasiyet azalmaları ve skates'lerin zamanla deforme olarak mouse'ın pad üzerinde hareket kabiliyetini kaybetmesi gibi genel sorunların hiç birini 5 yıllık kullanım sürecimde Razer Deathadder Elite bana yaşatmadı ve halada kullanmaya devam ediyorum.
Ergonomik oyuncu mouse arıyorsanız bu modeli kesinlikle sizlere öneririm Razer markasının farklı modellerinide değerlendirebilirsiniz marka tüm modellerinde kaliteli ürünler kullandığı için "Elinize uygun olan" hangi modeli satın alırsanız hepsinde aynı kaliteyi yaşayabilirsiniz burada dikkat etmeniz en önemli nokta mouse elinize aldığınızda tam olarak oturuyor ve size kullanım şeklinize göre rahat bir kullanım sunuyor mu?
Mouse almadan önce
Sizin Mouse Tutuş Şekliniz Hangisi? öncelikle buna karar vermenizi öneririm.
Ben Palm grip (avuç içi
) tutuş biçimi ile mouse kullan biriyim ve bu tutuşa en uygun mouselardan birisi
Razer Deathadder Elite modelidir.
Eğer Claw grip veya Fingertip grip biçiminde mouse kullanıyorsanız Razer Deathadder Elite sizin için uygun olmayabilir burada size önerim aklınızda belirlediğiniz bir kaç modeli almadan önce bir
teknoloji mağazasına giderek elinize alıp test etmenizdir test edip alırsanız bir problem yaşamayacaksınız
Razer Deathadder Elite hakkında merak ettiğiniz sormak istedikleriniz olursa konu altına yazabilirsiniz cevaplayacağım.
Şimdi gelelim Razer Deathadder Elite özelliklerine
Bir kaç canlı görsel