mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Game ve Client Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan noirgufers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 412

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle iyi akşamlar.
Şimdi sorum forum'da paylaşılan Server files'lerinde ki game ve client source'un ne işe yaradığını bilmek istiyorum.Mümkün olduğunca detaylı olursa çok memnun olurum.
Ayrıca sanırım bunları build edebiliyoruz.Build edebiliyorsak ne yapabiliriz bunlara yazar isenin sevinirim

Çözüm
Öncelikle iyi akşamlar.
Şimdi sorum forum'da paylaşılan Server files'lerinde ki game ve client source'un ne işe yaradığını bilmek istiyorum.Mümkün olduğunca detaylı olursa çok memnun olurum.
Ayrıca sanırım bunları build edebiliyoruz.Build edebiliyorsak ne yapabiliriz bunlara yazar isenin sevinirim

source dosyaları C++ diliyle yazılmış metin2'nin temel kaynak kodlarının olduğu dosyalardır.

client source dosyasını build ederek oyuna giriş yapılan .exe'yi oluştururuz.
server source dosyası build edilerek server taraflı yeni game/db oluşturulmuş olur.

Bu dosyalar temel kaynak kodlarını barındırdığı için metin2'ye dair sistemler bu dosyalar kullanılarak eklenir/kaldırılır.
Öncelikle iyi akşamlar.

source dosyaları C++ diliyle yazılmış metin2'nin temel kaynak kodlarının olduğu dosyalardır.

client source dosyasını build ederek oyuna giriş yapılan .exe'yi oluştururuz.
server source dosyası build edilerek server taraflı yeni game/db oluşturulmuş olur.

Bu dosyalar temel kaynak kodlarını barındırdığı için metin2'ye dair sistemler bu dosyalar kullanılarak eklenir/kaldırılır.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri