Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FİLESİ KURARKEN YANIN GAME SOURCE VE CLİENT SOURCE ADINDA 2 DOSYA İNDİ BUNLARI KURUCAM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ?

karabela19998

Level 1
Üye
Konular
9
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
47
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 20 Gün
MmoLira
40
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

FİLESİ KURARKEN YANIN GAME SOURCE VE CLİENT SOURCE ADINDA 2 DOSYA İNDİ BUNLARI KURUCAM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ?

Çözüm
Senin sourcelerle işin yok boşver bilgisiz isen onlardan anlamazsın karıştırma onları , Game mysql kur packdan gir oyununa.
Sourceler ; Yeni sistemler ve alt yapı değiştirmek için herkess sourceden anlamaz buıld vs makınan olması gerek.
Bunlar açık kaynak kodları sistem vb. eklemeye falan yarıyor eğer sadece filesi kurup oyuna gireceksen bunlara ihtiyacın yok game mysql kur pack ayarla gir
kurmak istiyorum bunu kurmadığım için mesela destek npcde level alma butonu yok galiba

Senin sourcelerle işin yok boşver bilgisiz isen onlardan anlamazsın karıştırma onları , Game mysql kur packdan gir oyununa.
Sourceler ; Yeni sistemler ve alt yapı değiştirmek için herkess sourceden anlamaz buıld vs makınan olması gerek.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri