xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Game ve client build

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral2552
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 570

kral2552

Level 1
Üye
Konular
4
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 23 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Build islemi hakkinda bir kac sorum vardıda

1) client soruce: visual studio ile build edilip sadece oyuna giris icin verilen exe mi kullaniliyor? Yoksa baska bir islem gerekli mi sunucu da ki src klasörüne atilacak mi?

2)game source: sunucumuzun src bölümüne atilip sadece putty ile islemmi yapilacak ? Yoksa baska bir islemi var mi?

Build islemi hakkinda bir kac sorum vardıda

1) client soruce: visual studio ile build edilip sadece oyuna giris icin verilen exe mi kullaniliyor? Yoksa baska bir islem gerekli mi sunucu da ki src klasörüne atilacak mi?

2)game source: sunucumuzun src bölümüne atilip sadece putty ile islemmi yapilacak ? Yoksa baska bir islemi var mi?
client source exe nin kaynak kodları build edip metin2 dosyasına atacaksın
game source game dosyasını oluşturan kaynak dosyalar putty ile bağlanıp build edeceksin

client source exe nin kaynak kodları build edip metin2 dosyasına atacaksın
game source game dosyasını oluşturan kaynak dosyalar putty ile bağlanıp build edeceksin
Reisim allah aşkına bana az yardımcı ol kafayi yedim ya 😂
Mesela bir sistem eklemek istedim
Client sourceyi visual programi kullanarak mi gerekli islemleri yapicam?
Game soruce ise gerekli islemleri yaptıktan sonra tekrardan mi putty ile kod kullanicaz

Reisim allah aşkına bana az yardımcı ol kafayi yedim ya 😂
Mesela bir sistem eklemek istedim
Client sourceyi visual programi kullanarak mi gerekli islemleri yapicam?
Game soruce ise gerekli islemleri yaptıktan sonra tekrardan mi putty ile kod kullanicaz

visual studioyu açıcaksın söylediği şeyleri yapacaksın sonra build edeceksin yeni çıkan exe yi metin2 klasörüne atacaksın sonra game source kısmına geçeceksin dediği değişiklikleri yapacaksın sonra game'i build ediceksin çıkan game dosyasını kendi game dosyanla değiştiriceksin bu kadar basit azcık kurcalarsan çözersin çok basit şeyler bunlar

visual studioyu açıcaksın söylediği şeyleri yapacaksın sonra build edeceksin yeni çıkan exe yi metin2 klasörüne atacaksın sonra game source kısmına geçeceksin dediği değişiklikleri yapacaksın sonra game'i build ediceksin çıkan game dosyasını kendi game dosyanla değiştiriceksin bu kadar basit azcık kurcalarsan çözersin çok basit şeyler bunlar
Allah razi olsun sonunda kafam da ki karmasa sayende yok oldu 😂
Game dosyanla degisicen demissin hangi game dosyasi ? Normal files içinmi dedin
Usr yoluna attigimiz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri