- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Rica ederim dostum, iyi kullanımlar.TSKR EDERİZ <3 GENE
- Konular
- 31
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 6d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2,479
- DevLira
- 3
Bugün Kurdum Indirdim Açtım Oyunu Biraz Takildikdan Sonra GameSrc Ile ClientSrc'yi Kurdum Npcleri Felan Düzenledim Yeni 4 Tane Npc Ekledim Dedim Testi Bi Test Ediyim 3 Tane Ezio Kostumu Attim Basarili 1 Sekilde Kuruldu Files Sağlam AltYapisida Sağlam Silinmeden Indirin Kaçırmayın Haritalarida Muhtesem Ama Dosyalari Paylaşan Arkadaş Npcye Üç Imparatorluk Ile Zombi Adasıni Yanlış Eklemis Uc İmparatorluğa Isinlaninca Siyah Ekran Gelip Oyundan Atio Zombi Adasina Isinlandigim Zamanda Dağda Baslio Filesi kuran Kisi Bana Zombi Adasinin Hangi Pack Dosyasinda Oldugunu Soylerse Konumunu Degistirir Yerini Duzenlerim Acill Bu Arada Ben Gorevlerden Uc Imparatorluga Isinlanabiliyorum Ama Npcden Isinlaninca Oyundan Atio Niye Bunuda Açıklayabilirmi Filesi Kuran
- Konular
- 57
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,256
- DevLira
- 111
Bugün Kurdum Indirdim Açtım Oyunu Biraz Takildikdan Sonra GameSrc Ile ClientSrc'yi Kurdum Npcleri Felan Düzenledim Yeni 4 Tane Npc Ekledim Dedim Testi Bi Test Ediyim 3 Tane Ezio Kostumu Attim Basarili 1 Sekilde Kuruldu Files Sağlam AltYapisida Sağlam Silinmeden Indirin Kaçırmayın Haritalarida Muhtesem Ama Dosyalari Paylaşan Arkadaş Npcye Üç Imparatorluk Ile Zombi Adasıni Yanlış Eklemis Uc İmparatorluğa Isinlaninca Siyah Ekran Gelip Oyundan Atio Zombi Adasina Isinlandigim Zamanda Dağda Baslio Filesi kuran Kisi Bana Zombi Adasinin Hangi Pack Dosyasinda Oldugunu Soylerse Konumunu Degistirir Yerini Duzenlerim Acill Bu Arada Ben Gorevlerden Uc Imparatorluga Isinlanabiliyorum Ama Npcden Isinlaninca Oyundan Atio Niye Bunuda Açıklayabilirmi Filesi Kuran
kordinat yanlıs zombi adasının bende sorunsuz hali var o filesinŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)