Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
vrunnerli files almayla alakası yok ben files yaparken de alırken de vrunneri kapatırım zaten böyle buldum 1 cigolayt core uBu sürümünde var mı bilmiyorum ama vrunner vardı bu filesin bir sürümünde. Ücretli files alanlar vrunnerli files alacak kadar ahmak olabiliyor ne yazıkki. Vrunnerli files satanların %90ının filesi core veriyor ve alıcının bundan haberi bile yok ne yazıkki şuan olduğu gibi![]()
![]()
Aaa oyundan attı pardon core değil :S

Zaten vrunnerli bulamassın yazdığımı anlamaman üzücü.vrunnerli files almayla alakası yok ben files yaparken de alırken de vrunneri kapatırım zaten böyle buldum 1 cigolayt core u![]()
kardeşim sen hiç core ile tanışmadın galiba attığım ss dekine core deniyor onu yediğin zaman core vrunneri de vuruyor yani vrunner tekrar açamıyor chleriZaten vrunnerli bulamassın yazdığımı anlamaman üzücü.

Senin kafan mı güzelkardeşim sen hiç core ile tanışmadın galiba attığım ss dekine core deniyor onu yediğin zaman core vrunneri de vuruyor yani vrunner tekrar açamıyor chleri![]()
Vrunnerin amacı ne
Neyse kimle tartışıyorum ya k.gfilesin indirme linkleri burda indir vrunneri de açıp biraz filesle gezmeye çık bak bakalım açık olan vrunner core yediğinde açıyormu chleri.Senin kafan mı güzel![]()
Vrunnerin amacı ne
Neyse kimle tartışıyorum ya k.g
Vrunner düşen chyi kaldırır core yiyeni değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)