Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı FreeBSD 10.1-RELEASE SRC Kurulumları SORUN DESTEK ? :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxByCronosxX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 248

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadadaşlar Yardımcı olabilecek varmı?
sorunun kaynağı ne olabilir

FreeBSD 10.1-RELEASE Sürümüm Src Build etmde yardımcı olabilecek varmı rica etsem
bi game db src bilmiyom sözde files yapıyoz :Sdadas neyse yardım eden olursa teşekkür ederim

Ekran-Alintisi.png

Çözüm
Eğer build için özel olarak aldığınız bir sunucu değilse standart bilişim makinalarında source build edemezsiniz.
Source build etmek için bilişimden build makinası almanız gerekiyor veya local sunucuda yapmanız gerekiyor buildleri
Anladım bilişime sordum emin olmak için gereken kurumlardan sonra src yapabilirmişim. Buyuk ihtimalle siz haklısınız cogu bilisim sağlamıyor tesekkür ederin desteğiniz için
Eğer build için özel olarak aldığınız bir sunucu değilse standart bilişim makinalarında source build edemezsiniz.
Source build etmek için bilişimden build makinası almanız gerekiyor veya local sunucuda yapmanız gerekiyor buildleri
Anladım bilişime sordum emin olmak için gereken kurumlardan sonra src yapabilirmişim. Buyuk ihtimalle siz haklısınız cogu bilisim sağlamıyor tesekkür ederin desteğiniz için

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri