noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Freebsd 11.4 Mysql 5.6 Server Files SRC Build Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan comutansago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

comutansago

Level 5
Banlı
Üye
Konular
158
Çözüm
2
Online süresi
2mo 25d
Reaksiyon Skoru
428
Altın Konu
0
Başarım Puanı
206
MmoLira
982
DevLira
9
Ticaret - 100%
4   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elimdeki server files freebsd 11.4 Mysql 5.6 GCC8.
Game src build alırken
gmake clean: https://i.hizliresim.com/tch3b6k.png
gmake dep: https://i.hizliresim.com/lvfcjvu.png

ilgili komutlarda gördüğünüz hataları alıyorum. Bunun vhd ile alakası olabilir mi? Bu konularda bilgi ve deneyimim çok az. Detaylı bilgi verebilecek ve kafamda neden sonuç ilişkisini kurdurabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.​

Çözüm
Ticaret - 100%
4   0   0
Bir sorun gözükmüyor daha iyi anlamak için test etmen daha sağlıklı gmake -jxx komutunu mevcut donanımına göre yazman daha mantıklı kaç adet dosyaya aynanda işlem yapacağını seçiyorsun örnek 8 yazarsan daha yavaş olacaktır 8 dosya ile uğraşacak 20 yazarsan 20 dosya ile donanımların bunu karışalayamaz ise hata verme olasalığı da var yani kısaca bizim ata sözümüz acele işe şeytan karışır olayı burda cuk oturuyor acele etme sakin sakin yormadan (Kişisel düşüncemdir.) aynı fikirde olmayanlar da olacaktır.
pkg install makedepend komutunu girerek kurulum yaptım ve gmake clean, gmake dep yazdığımda hata almıyorum fakat gmake -j20 yazınca hata alıyorum.

gmakej20.png

şöyle bir hata raporu geliyor.
Sanırım Extern içindeki cryptopp içinde o .h dosyası yok diyor. Fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Extern dosyalarını nasıl build
edebilirim?

Files forumda paylaşılan https://forum.turkmmo.com/konu/3825...arzi-server-files-gelistirmeye-acik-red2game/

Extern ve Server dosyalarımı FTP'ye attıktan sonra
cd /usr/src/Game-Source/Extern/cryptopp dizininde gmake libcryptopp.a -j14 komutunu girdim.
Ardından yavaş yavaş derledi.
Sonrasında game ve db de sırasıyla
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
komutlarını uyguladım.
Bu sefer derledi fakat game derleme işlemimden sonra putty de şöyle bir yazı çıktı.
Olmuş mu yoksa hala bir eksik mi var?
build sonrası.png

Extern ve Server dosyalarımı FTP'ye attıktan sonra
cd /usr/src/Game-Source/Extern/cryptopp dizininde gmake libcryptopp.a -j14 komutunu girdim.
Ardından yavaş yavaş derledi.
Sonrasında game ve db de sırasıyla
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
komutlarını uyguladım.
Bu sefer derledi fakat game derleme işlemimden sonra putty de şöyle bir yazı çıktı.
Olmuş mu yoksa hala bir eksik mi var?
Ekli dosyayı görüntüle 75002
Derleme başarılı şekilde gerçekleşmiş çıkan dosyanın ismini sadece 'game' olarak değiştirip gerekli yere atmanız yeterli olacaktır izinleri 777 yapmayı unutmayın

Derleme başarılı şekilde gerçekleşmiş çıkan dosyanın ismini sadece 'game' olarak değiştirip gerekli yere atmanız yeterli olacaktır izinleri 777 yapmayı unutmayın
sormak istediğim build sonrası o uzun yazı satırı neden çıkıyor?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri