HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler abi.

Rica ederim.paylaşım için tşkler
Tahminimce ekstra bir kostüm eklentisi ekledin ve bunu /costume komutuna tanıtmadın, o yüzden de o veriyi bulamadığı için crash verdirtiyor olabilir. Benim tahminim bu yönde, yoksa çalışan bir fonksiyon neden durduk yere core versin ? Yapılan bir eklentinin eksik olarak yapılmasından kaynaklanan bir crash. Paylaştığınız çoğu kişinin dosyalarında hataya sebep olabilir. Yine de paylaşım için teşekkürler.
Konu içeriğinde eklentilik bir durum yok. Herkeste olan bir hatanın düzeltmesi var.Tahminimce ekstra bir kostüm eklentisi ekledin ve bunu /costume komutuna tanıtmadın, o yüzden de o veriyi bulamadığı için crash verdirtiyor olabilir. Benim tahminim bu yönde, yoksa çalışan bir fonksiyon neden durduk yere core versin ? Yapılan bir eklentinin eksik olarak yapılmasından kaynaklanan bir crash. Paylaştığınız çoğu kişinin dosyalarında hataya sebep olabilir. Yine de paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)