- Konular
- 17
- Online süresi
- 3m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 331
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 91
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
Burada kimsenin zararına bir şey paylaşmadım ki böyle bir hatanın varlığından muhtemelen konudaki çoğu kişinin haberi yoktu. İğneleme yaparak kendilerini nerelerde görüyorlar anlamıyorum doğrusu çünkü kimin ne olduğunu neredeyse tüm forum biliyor zaten. Güzel yorumun için teşekkür ederim Cengiz.Adam insanlık namına bir şey paylaşmış, birileride gelip bunun üzerine yorum yaparak savaş alanına çevirmeye çalışmış. Kimsenin yapması zorunlu değil isteyen yapar, isteyen yapmaz bu kadar açık ve nettir bu. Önerinde varsa insan gibi yazarsın bu komutu silmeden şöylede yapabilirsiniz diye önerini görüşünü paylaşırsın konu sahibi konuya zaten ekler ve insanlarda bundan yararlanır. Bunu iğneleyerek yapmanında mantığı yok ayıptır. Milletçe bir şeylerin doğrusunu yapmadan, yanlışını yapmaya çalışıp her şeyi kötülemeye çalıştığımız için ülkece gelişemiyoruz zaten. Çok içten söylüyorum ki umarım bu insanlardan zamanla kurtuluruz. Neyse emeğine sağlık önemli bi paylaşım bir çok kişide bu aktif çünkü![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)