HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Bir sorum olacak ben foxfs kullanıyorum da elimde ymir work dosyası yok msmleri incelediğimde zırh model dosyalarının ymir workte olduğunu gördüm ben kendi kostümlerimi eklemek istiyorum lakin ymir work klasörü olmadığı için modelleri nereye atacağımı bilmiyorum root klasörünün içine ymir work isimli bir klasör oluşturup pc pc2 şeklinde alt klasörler oluşturup modelleri ddsleri oralara koydum msm dosyalarında da konumları speical path atayıp d:/ymir work/pc/sura/ şeklinde verdim lakin benim model dosyalarımı okumuyor hali hazırda mevcut ekli olan model dosyalarının içerisinde bulunduğu ymir workü konum olarak algılıyor bu ymir work benim elimde olmadığı içinde kendi zırh model dosyalarımı buraya ekleyemiyorum msmlerde konum verirken kendi oluşturduğum ymir work dosyasını alabilmesi için d:/root/ymir work/pc/sura/ şeklinde versem benim root içine oluşturduğum model dosyalarını okur mu nasıl yapmam gerekiyor bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa ramazan ramazan duamı alır.