noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DERİNDARBE PVP AÇIYOR!

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@Ownii Pek zannetmiyorum zira 12 yıldır oda orada elbet açıkları oda biliyor değil mi?

@Ownii Pek zannetmiyorum zira 12 yıldır oda orada elbet açıkları oda biliyor değil mi?
kardeşim sen 12 yıldır çalışan elemanının pvp açıp şirketine darbe indirmesine izin verirmisin bak gör bu adamın canını yakmazlarsa en adiyim neden diyeceksin rahatlıkla elinde bilgileri zaten acımaz ibret olsun diye

Görelim bakalım Gameforge`un cürmünü. 12 yıldır içinde çalışan adam ayrılıp pvp açabilecek mi ? Buna izin verecekler mi merak ediyorum. Eğer buna izin verirlerse bu saatten sonra Gameforge kumda oynasın

Görelim bakalım Gameforge`un cürmünü. 12 yıldır içinde çalışan adam ayrılıp pvp açabilecek mi ? Buna izin verecekler mi merak ediyorum. Eğer buna izin verirlerse bu saatten sonra Gameforge kumda oynasın
Eğer açılırsa gerçekten merak ediyorum acaba nasıl olacak. Pvplere esip gürleyen gameforge derindarbeye ne yapacak merak ediyorum.

Bu nasıl bir tükürdüğünü yalamaktır bilemedim de. Anladığım tek bir şey varsa o da yıllardır gözlerini kameradan kaçırarak pvp ler kapanacak naralarıyla yayın yayın gezen bu şahsın yalancı olduğudur. Yoksa kapanıp tazminat cezasına kadar gidecek bir işe kim bile bile girmek ister? Yalnız gameforge pvpleri kapatmayacak olsaydı bile bu adam yüzünden artık uğraşabilir o ayrı mesele...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri