Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Syserr CreateCharacterWindow

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaSiMiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 518

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bayrak seçimi yaptıktan sonra direk oyundan atıyor ve bu syserr önüme çıkıyor

Kod:
0416 16:41:18052 :: ui:2824: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

0416 16:41:18053 ::
introCreate.py(line:140) Open
ui.py(line:2817) LoadScriptFile
ui.py(line:3007) LoadChildren
ui.py(line:2824) LoadChildren

CreateCharacterWindow.Open.LoadObject - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: locale/ymir/ui/select/name_warrior.sub)

0416 16:41:18053 :: ============================================================================================================
0416 16:41:18053 :: Abort!!!!

Çözüm
Arkadaşlar sorun gayet basitmiş arkadaşımızın verdiği çözüm işe yaramadı ama farklı pack dosyasındaki createcharacterwindow.py dosyamı karşılaştırınca üst bölümde olan kısmı
Kod:
LOCALE_PATH = "locale/ymir/ui/select/"
Kod:
LOCALE_PATH = "locale/tr/ui/select/"
olarak değiştirdim ve sorunumu çözdüm
değişiklik değil sadece warrior.sub dosyasını bi şekil yoketmişin onu bul bi yerden at içerisine diğer yaptıklarına birşey olmaz dedigim yere at ama
Sadece sub dosyası eksik olduğunda o hatayı vermez içerisindeki eksik olduğundada verir. Dediklerini yaptıysan ve olmuyorsa :

Denemiştim maalesef olmamıştı başka yedeğim var fakat yaptığım değişiklikler eski haline dönecek

Screenshot_3.jpg

Arkadaşlar sorun gayet basitmiş arkadaşımızın verdiği çözüm işe yaramadı ama farklı pack dosyasındaki createcharacterwindow.py dosyamı karşılaştırınca üst bölümde olan kısmı
Kod:
LOCALE_PATH = "locale/ymir/ui/select/"
Kod:
LOCALE_PATH = "locale/tr/ui/select/"
olarak değiştirdim ve sorunumu çözdüm

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)