- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Başarılı
- Konular
- 3
- Online süresi
- 5h 19m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Konular
- 58
- Online süresi
- 1d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 357
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 183
- MmoLira
- 757
- DevLira
- 0
Bunlar gerçekten çok komik şahıslar biliyormusunkarşısındakinin kim olduğunu neyi bilip neyi bilmediği hakkında bir fikri olmadan kendisinden emin şekilde bön öklödüm sön öklöyömözsün diyor.
millete files satıp sorunlarını çözemeyen kişiler bunlar
![]()
@Statu ismine saygı duyduğum biri eklediyse problem yok demekki ki statu haricinde bende ekledim bende de bir problem yok demekki ekleyemeyende var bir problem konuya böyle bak ekleyemeyip sonrasında eklediysende buyur ekledim de geç zor birşey değil millete salça olmamız gerekmiyor şöyle saçma sapan konularda komik duruma düşmeyin yakışmıyor size

- Konular
- 295
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,567
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 3,461
- DevLira
- 21
tane horaz 5 tl gel al@Statu ismine saygı duyduğum biri eklediyse problem yok demekki ki statu haricinde bende ekledim bende de bir problem yok demekki ekleyemeyende var bir problem konuya böyle bak ekleyemeyip sonrasında eklediysende buyur ekledim de geç zor birşey değil millete salça olmamız gerekmiyor şöyle saçma sapan konularda komik duruma düşmeyin yakışmıyor size![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)