- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,706
- DevLira
- 31
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bunlar gerçekten çok komik şahıslar biliyormusunkarşısındakinin kim olduğunu neyi bilip neyi bilmediği hakkında bir fikri olmadan kendisinden emin şekilde bön öklödüm sön öklöyömözsün diyor.
millete files satıp sorunlarını çözemeyen kişiler bunlar
![]()
neyi bilip neyi bilmediğini bilmiyorum ama ekleyemeyip kötülediğini biliyorum

Son düzenleme:
- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
Laf değil icraatla gel. Tanrı Şahit ki daha pc ye bile indirmedim. Dediğim Gibi ben tek seferde ekleyeceğim birkaç eksiği olabilir onuda tamamlayacak bilgiye sahibim çok şükür. Sen "ben rezil bir tenekeyim diye konu açıp bu hesabınıda kapatıp dönmemek üzere forumu bırakacak kadar delikanlımısın onu söyleneyi bilip neyi bilmediğini bilmiyorum ama ekleyemeyip kötülediğini biliyorum![]()

- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,706
- DevLira
- 31
Eksiği yokLaf değil icraatla gel. Tanrı Şahit ki daha pc ye bile indirmedim. Dediğim Gibi ben tek seferde ekleyeceğim birkaç eksiği olabilir onuda tamamlayacak bilgiye sahibim çok şükür. Sen "ben rezil bir tenekeyim diye konu açıp bu hesabınıda kapatıp dönmemek üzere forumu bırakacak kadar delikanlımısın onu söyle![]()

- Konular
- 19
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 219
- DevLira
- 21
Eksik sistem paylaşmak moda olmuş 
SWITCHBOT adlı pencereyi görmediği için gelinen son durum ;
bari envanterden görsün diye client sourceden ve uiswitchden player.SWITCHBOT'ları INVENTORY'ye çevirdim ama oda olmadı.
Sistem paylaşıyorsunuz bari adam akıllı paylaşın paylaşmak için paylaşacaksanız paylaşmayın milletin işi gücü var

SWITCHBOT adlı pencereyi görmediği için gelinen son durum ;
bari envanterden görsün diye client sourceden ve uiswitchden player.SWITCHBOT'ları INVENTORY'ye çevirdim ama oda olmadı.
Sistem paylaşıyorsunuz bari adam akıllı paylaşın paylaşmak için paylaşacaksanız paylaşmayın milletin işi gücü var
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)