HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başarılı
Bunlar gerçekten çok komik şahıslar biliyormusunkarşısındakinin kim olduğunu neyi bilip neyi bilmediği hakkında bir fikri olmadan kendisinden emin şekilde bön öklödüm sön öklöyömözsün diyor.
millete files satıp sorunlarını çözemeyen kişiler bunlar
![]()
@Statu ismine saygı duyduğum biri eklediyse problem yok demekki ki statu haricinde bende ekledim bende de bir problem yok demekki ekleyemeyende var bir problem konuya böyle bak ekleyemeyip sonrasında eklediysende buyur ekledim de geç zor birşey değil millete salça olmamız gerekmiyor şöyle saçma sapan konularda komik duruma düşmeyin yakışmıyor size

tane horaz 5 tl gel al@Statu ismine saygı duyduğum biri eklediyse problem yok demekki ki statu haricinde bende ekledim bende de bir problem yok demekki ekleyemeyende var bir problem konuya böyle bak ekleyemeyip sonrasında eklediysende buyur ekledim de geç zor birşey değil millete salça olmamız gerekmiyor şöyle saçma sapan konularda komik duruma düşmeyin yakışmıyor size![]()
kavunda 5 tele kavun yumurtlayan horoz varsa alırımtane horaz 5 tl gel al
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)