TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

FPS sınırını 250'ye çıkarma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kespımuro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

As for the rotate buttons, at the top of PythonApplication.cpp set the following variable values:
Kod:
float c_fDefaultCameraRotateSpeed = 0.5f;
float c_fDefaultCameraPitchSpeed = 0.2f;
float c_fDefaultCameraZoomSpeed = 0.007f;

Seems about right to me, you can tweak it more if you want, though.

About the kicking out from the server, check input_main.cpp on the server-side, and tweak your speed hack detection according to the client-side modifications.
Yeah i've changed those settings and it works fine, thanks a lot! :)

konu için teşekkürler sadece şahsi fikrim konuyu kirletmek vs gibi bir amacım yok, bilemiyorum bana mantıksız geliyor bu kadar basit olmamalı olsa zamanında yapılabilirdi böyle değişikliklerin sorunsuz olduğu tek başına test ederken localde anlayamazsınız binlerce oyuncuda öyle tepkilere girebilirki client donmasından tut her türlü sonuclar olabilir, yaşadığım tecrübe oyunumda ufak bir msm dosyasında bir değişiklik yaptım kendi testlerimde ekip arkadaşlarımla her şey yolundaydı, fakat actığım oyunda binlerce oyuncuda köyler kitleniyordu ki düşün bu msm dosyasında değiştiğim bir değerdendi ekran kararması kasma köyde adım atamıyordun vs vs anlayın işte :)

Hahahhaha benim öylesine salladığım kodları adam 300 tl'den satmaya çalışıyordu xd
Ne oldu yavrum para gelmedi mi?

Öncelikle paylaşım için teşekkürler aklıma takılan bir soru oldu. Ymir zamanında neden FPS'yi 60'a sabitlemiş neden daha fazla yükseltilmemiş, acaba oyun dizaynı mı 60 FPS' ye göre ayarlı. Bu merak ettiğimi eminim ki bir çok forum üyesi merak ediyordur şimdiden teşekkürler.

Eski bilgisayarların gücü yetmiyordur daha fazlasına veya monitörlerde o devirde genelde en fazla 60 hz olduğu için böyle birşey yapılmış olabilir.

EDIT : şuanda yükseltilmemesinin sebebi oyunun türünden dolayı düşünüyorum, sonuçta bir fps oyunu değil bu..

çünkü çok eski bir oyun, 2003 de yazılmış cpp ler var :D

yılın 2004 olmadığını hatırlatayım, karakterin görmediği objelerde yüklenmiyor bunun sebebi oyun çıktığında bilgisayarların 512mb ram’i vardı, şuanda sence bunu hala kullanmak mantıklımı?

Aynı fikirdeyim ama şu açıdan, oyun kodlandığında sene 2004 idi dolayısıyla bütün kod ve grafik yapısı muhtemelen maksimum 60 Fps oranına göre yani bu kadarını destekleyecek düzeyde oluşturuldu bunu 250'ye çıkartmak beklenmedik glitchler doğurabilir, yapılabilir yapılmaz demiyorum fakat sağlıklı olacağına kesinlikle inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri