- Konular
- 42
- Çözüm
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 549
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yeni video ile karşınızdayım;
UYARI : Ufak tefek sorunlar çıkabilir ve lütfen eleştirecekseniz saygı çerçevesinde eleştiriniz.
Ses efektlerinde veya skill efektlerin de sorun yoktur.
UYARI 2 : Speedhack algılarsa server, Game src den speedhack algılamasını kapatınız.
UYARI : Ufak tefek sorunlar çıkabilir ve lütfen eleştirecekseniz saygı çerçevesinde eleştiriniz.
UYARI 2 : Speedhack algılarsa server, Game src den speedhack algılamasını kapatınız.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
Yorum kısmına gelecek olursak, oyunun geliştirilmesine eski kütüphanelerin güncellenmesine, compiler sistemlerinin değiştirilmesine oyunu alt yapısal olarak sağlamlaştırıp ileriye taşıyacak her türlü değişim benim için tamam fakat oyunun temel tasarım ve akış şeklini değiştirecek şeylere karşı her zaman için çekimserim zamanında nasıl düşünülüp piyasaya sürüldüyse o şekilde kalmalı. FPS değeri 60 bandında ise demekki oyun bu kadarını sağlıklı bir şekilde destekleyecek, en iyi bu değerde performans verecek zaten aksi olsa seneler içinde Ymir'de bunu akıl ederdi diye düşünüyorum.
Tabi ki bu benim şahsi fikrim, aksini düşünene saygı duyarım.
konu için teşekkürler sadece şahsi fikrim konuyu kirletmek vs gibi bir amacım yok, bilemiyorum bana mantıksız geliyor bu kadar basit olmamalı olsa zamanında yapılabilirdi böyle değişikliklerin sorunsuz olduğu tek başına test ederken localde anlayamazsınız binlerce oyuncuda öyle tepkilere girebilirki client donmasından tut her türlü sonuclar olabilir, yaşadığım tecrübe oyunumda ufak bir msm dosyasında bir değişiklik yaptım kendi testlerimde ekip arkadaşlarımla her şey yolundaydı, fakat actığım oyunda binlerce oyuncuda köyler kitleniyordu ki düşün bu msm dosyasında değiştiğim bir değerdendi ekran kararması kasma köyde adım atamıyordun vs vs anlayın işte
yılın 2004 olmadığını hatırlatayım, karakterin görmediği objelerde yüklenmiyor bunun sebebi oyun çıktığında bilgisayarların 512mb ram’i vardı, şuanda sence bunu hala kullanmak mantıklımı?Paylaşım için teşekkürler.
Yorum kısmına gelecek olursak, oyunun geliştirilmesine eski kütüphanelerin güncellenmesine, compiler sistemlerinin değiştirilmesine oyunu alt yapısal olarak sağlamlaştırıp ileriye taşıyacak her türlü değişim benim için tamam fakat oyunun temel tasarım ve akış şeklini değiştirecek şeylere karşı her zaman için çekimserim zamanında nasıl düşünülüp piyasaya sürüldüyse o şekilde kalmalı. FPS değeri 60 bandında ise demekki oyun bu kadarını sağlıklı bir şekilde destekleyecek, en iyi bu değerde performans verecek zaten aksi olsa seneler içinde Ymir'de bunu akıl ederdi diye düşünüyorum.
Tabi ki bu benim şahsi fikrim, aksini düşünene saygı duyarım.![]()
@kespımuro Paylaşım için teşekkürler,
Sizdeki ayarlar'a göre yapınca oyundan biraz yürüdükten sonra hemen atıyordu,
Efekt ayarını 3-3 den 3-2 ye yani "m_dwCurrentTime += 3 + (m_index & 2);" çektim atma sorunu düzeldi.
Fakat şöyle bi sorum var Q, E ve R , F tuşlarının kamera sensivity oranı baya bi arttı, mouse ile çevirirken hiç skıntı yok orjinal ayarında.
bir de uitaskbar kısmında setdelay komutunu bulamadım, tüm root'da arattım ama bulamadım bu para için vs. bi bilginiz var mıdır bu konuda filesden files'a değişiklik gösterebiliyor.
As for the rotate buttons, at the top of PythonApplication.cpp set the following variable values:
Kod:float c_fDefaultCameraRotateSpeed = 0.5f; float c_fDefaultCameraPitchSpeed = 0.2f; float c_fDefaultCameraZoomSpeed = 0.007f;
Seems about right to me, you can tweak it more if you want, though.
About the kicking out from the server, check input_main.cpp on the server-side, and tweak your speed hack detection according to the client-side modifications.
- Konular
- 82
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 825
- Altın Konu
- 16
- Başarım Puanı
- 239
- MmoLira
- 4,606
- DevLira
- 12
Yeni video ile karşınızdayım;
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
Elinize sağlık.
- Konular
- 50
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 26d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 735
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 8,746
- DevLira
- 123

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)