Rica ederim.teşekkürler devamını beklemekteyiz...
Şimdi ordan gelir sahibi gene okanmıdır vuralmıdır söylenmeye başlar açık koydum kullanmayın serverinizi kapatırım diyeMerhaba Arkadaşlar;
Yurtdışındakilere sorunsuz diye bu srcleri sattıklarını gördüm o yüzden paylaşma gereği duydum.
Warezdekilere göre piyasadaki birçok kişiye filesi satanların sorunları çözemediği için fix attırıldı.
Warezdekilere göre 4 ayda 20-30 tane bug core vs. çözülmüştür
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(bu mesajı özellikle yazdım nolur gel benim serverimi kapat kaşınıyorum ben tamammı @BEVURALCIK )
Bu arada source için bi bilgilendirme düşeyim ne yapsam syserr gelmiyor diyenler içindir bu dediklerim bu filesi yapan şahsiyetsiz arkadaşı kutlarım syserr kapatmayı çözüm olduğunu sandığı için sourcede baştan aşağı syserrler kapalı olduğu için doğal olarak syserrin nerden geldiğinide bulamayacaksınızMerhaba Arkadaşlar;
Yurtdışındakilere sorunsuz diye bu srcleri sattıklarını gördüm o yüzden paylaşma gereği duydum.
Warezdekilere göre piyasadaki birçok kişiye filesi satanların sorunları çözemediği için fix attırıldı.
Warezdekilere göre 4 ayda 20-30 tane bug core vs. çözülmüştür
o syserr kapatması yapılan bütün yerleri açın artık hata aldığında log düşer sıkıntısız. Aynısı client source içinde geçerlidir.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)