Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Cevaplandı İtem açıklama yazmaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyrsgej
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 807

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün sunucumda var olan bir itemi kopyalayıp yeni bir eşya olarak oyuna entegre ettim. Envantere geliyor vermesi gereken özellikleri veriyor, ismi de yazıyor, item açıklamasını da ayarladım fakat açıklaması ve verdiği özellikler boş duruyor. Ne yapmam gerekiyor?

Bugün sunucumda var olan bir itemi kopyalayıp yeni bir eşya olarak oyuna entegre ettim. Envantere geliyor vermesi gereken özellikleri veriyor, ismi de yazıyor, item açıklamasını da ayarladım fakat açıklaması ve verdiği özellikler boş duruyor. Ne yapmam gerekiyor?

açıklama için item_desc.txt ayarladınız mı ?

İtemin özellikleri derken silaha ek bir özellikmi atadınız ve item açıklaması yazdığınız halde itemin açıklamasının gelmediğini söylediniz eğer hala hata almaya devam ederseniz skype üzerinden devam edelim sorununuzun çözümü için teamviewer bilgilerini alacağım forumda yorum kısmından alamamaktayım Ö.M'den ulaşınız.

Özelik işlemlerini hem serverden hem de pack üzerinden yaptınız mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri