InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı ofline shop item bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abdul Kadir Mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 423
Konular
62
Çözüm
15
Online süresi
22h 24m
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
94
MmoLira
197
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar frozen serverı kurdum fakat ofline shopta item kopyalama sorunu var bunu nasıl fıxlıye bılırım

arkadaslar frozen serverı kurdum fakat ofline shopta item kopyalama sorunu var bunu nasıl fıxlıye bılırım
Bu tür filesleri kullanmanızı tavsye etmiyorum nekadar fixlesenizde başka yerden patlak verecektir. forumdan paylaşılmış farklı fileslerde çalışma yapabilirsiniz.

Bu tür filesleri kullanmanızı tavsye etmiyorum nekadar fixlesenizde başka yerden patlak verecektir. forumdan paylaşılmış farklı fileslerde çalışma yapabilirsiniz.
onere bilcegin bir files varmıdır peki saglam

Ücretsiz fileslerde Valla kafana göre böyle frozen felan kullanma Git bestin filesini indir Bestia nın indir :): daha iyidir

vallah reıs bazen oluyor ornek her hangı bir item koyuyorum bazen oluyor bazen olmuyor genellıkle kılıc verıyor yada pazara envanterde olmadıgı halde kılıc eklıyor ve pazarı kapattımı hem o item hemde kılıc envanterıme sorunsuz bır sekılde gelıyor
bugun yapılışını de ben fixini yazarım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri