Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı SQL Sorunu Lütfen yardım mysql sıfırlanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JaxLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

JaxLeR

Level 4
Uzman
Konular
42
Online süresi
1mo 4d
Reaksiyon Skoru
147
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 6 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
4,600
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar marty 5.8 kullanıyorum ancak bi sorunum var ki saçma sapan bişey bi türlü çözemedim filesi sunucuya kurdum sorunsuz giriş yapıyorum ancak bi sorunum var ki içinden cıkamadım mysql dosyaları siliniyor kendiliğinden bi türlü anlam veremedim komple siliniyor baştan mysql kurmam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim acil yardım edeiblecek var mı

Merhaba arkadaslar marty 5.8 kullanıyorum ancak bi sorunum var ki saçma sapan bişey bi türlü çözemedim filesi sunucuya kurdum sorunsuz giriş yapıyorum ancak bi sorunum var ki içinden cıkamadım mysql dosyaları siliniyor kendiliğinden bi türlü anlam veremedim komple siliniyor baştan mysql kurmam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim acil yardım edeiblecek var mı
Aklıma direk lisans geliyor saçma olarak detaylı bakmak gerek

Mysql şifreni güçlendirip tekrar denermisin

sıfırdan database kurman öneririm şifrelerini ekndin belirlersin vs ayrıca bir öneri daha yapcağım mysql8 yerine mariadb güncel sürüm yada benim şuan stabil olarak kullandığım 10.6 sürümünü kullanabilirsin

sıfırdan database kurman öneririm şifrelerini ekndin belirlersin vs ayrıca bir öneri daha yapcağım mysql8 yerine mariadb güncel sürüm yada benim şuan stabil olarak kullandığım 10.6 sürümünü kullanabilirsin
mariadb zaten kankam 10.6 mysql şifresini değiştirdikten sonra 2-3 gündür sıfırlama olmadı takip ediyorum sanırım düzeldi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri