kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Free BSD 9.2 + MysQL 5.5 Acil Yardım PLS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nurkurt21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 598

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamun Aleyküm Herkeze Arkadaşlar Ben Mehmet Metin2 Pvp Yani Kendi Sunucumu Kurmak İstiyorum Bunun İçin Gerekli Olan Nacivat Hamachi Filezilla Eternexus Oracle Virual Box Putty Sever Files ve Server Files Mc Set Herşey Hazır Öncelikle Bir Sorum Ardından Yardım İsteyeceğim Sorum Şu:Sizce SABİT İP WPS DEDİCATED servermi kurayım, yoksa Hamachili Servermi Yanıtları Canlandırınca Heralde Çoğunuz WPS DEDİCATED diyeceksiniz Pekala Yardım yani Sorunum ise şu:Nereye Girersem Gireyim Heryerde FreeBSD ve MysQL 9.2-5.5 Hepsi Mega.nz ye yüklü geçen telefonum kırıldı ve kırıldığından beridir tel alamıyorum mail hesabımında faceminde şifresini unuttum ne şanski burası aklımda halen şifrelerini unuttum giremiyorum geri almam içinde tel lzm konuyla alakası ise şu Mega.nz ye girip freebsd ve mysql indirdiğimde kotanız doldu diyor ve indiremiyorum hesap oluşturuyorum mail istiyor verince onay kodu istiyor o şekildede olmuyor çünkü mailime giremiyorum vpn falan indirdim ipimi hep değiştirsin kesilmesin diye bu defa manyak Mega.nz sitesi HTML5 deposu doldu yok bilmem ne yok bilmem ne yap diyor ccleaner ile temizledim herşeyi çerezleride siliyorum ama bi türlü olmuyor hep aynı hatayı veriyor bu defa başka bir yola kaçtım ve başka indirme sitelerinde aradım yok yok yok hiç biryerde yok sadece Mega.nz ya ne var bu mega nz de size paramı veriyorlar arkadaşım sitemize upload edin diye yokmu başka bi siteye ekleyen vay arkadaş dünyanın sonumu geldi ne 100 milyon insan türkiyede en az 5 milyonu mt2 den haberdar en az 100bin kişi oyuna kaptırmış kendini ve en az 5bin kişide serverlerle mysql ve freebsd ile uğraşıyor bakınız sadece türkiyeden bahsediyorum tahminen tabi peki bu 5bin insanın arasında bi tanesi bile demedimi başka yerlerede upload edelim belki sıkıntı yaşayanlar olur.demem o ki rica ediyorum lütfen başka siteye upload edilmiş ve ben bulamamışsam lütfen linklerini atın rica ediyorum...:(:frown::confused:

Ne Şans İse Konuyu Açtığım Hemen Sonraki Gün Gidip Telefon Aldım Kendime O Yüzden Sorun Bitti Herşeyimi Mailimi Facebook adresimi Geri Aldım Sorun Çözüldü Konu Kilit Pls ;)

nurkurt21 Öncelikle bir server kurmak istiyorsan makina almalısın yada bildiğimiz bilişimlerden en vazla 30 TL 'den server alıp kullana bilirsin ama hayır kendi filesim var dersen 15 TL 'den FreeBSD 10.x alırsın mysql kurulu olur zaten yani şöyle diyebilirmki indireceğin tek şey serverinin pack'ı olacak
AYRICA ŞİMDİ FARK ETTİM D.BAKIRLISIN HEMŞERİMSİN
:smile: YARDIM EDERİM SANA​

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri