HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar frozen serverı kurdum fakat ofline shopta item kopyalama sorunu var bunu nasıl fıxlıye bılırım
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ornek oyunu acıyorum pazara her hangı bı ıtem koyuyorum kılcıda kopyalıyor yanınabugun yapılışını de ben fixini yazarım
vallah reıs bazen oluyor ornek her hangı bir item koyuyorum bazen oluyor bazen olmuyor genellıkle kılıc verıyor yada pazara envanterde olmadıgı halde kılıc eklıyor ve pazarı kapattımı hem o item hemde kılıc envanterıme sorunsuz bır sekılde gelıyorKopyalamayı görsel destekli bir şekilde açıklarsanız yardımcı olabilirim
Navicat Player kısmında ki tüm offline shop tablolarını temizlevallah reıs bazen oluyor ornek her hangı bir item koyuyorum bazen oluyor bazen olmuyor genellıkle kılıc verıyor yada pazara envanterde olmadıgı halde kılıc eklıyor ve pazarı kapattımı hem o item hemde kılıc envanterıme sorunsuz bır sekılde gelıyor