Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BİR PVP USER OLARAK BURDAN SERVER KURUCULARINA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BJORKxSGMxOKxEFSANE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 427
Konular
7
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
24
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Burada biraz haykırış ve benimle düşünen oyuncuların görüşlerini yazıcam belki server kurmak istiyen yada GM'lere bir ilham veririm;
Öncelikler siz server sahipleri,filesciler ve GM'ler,Artık o kadar çok emek server farma dayalı server açılıyorki eski tip Hünkar,Sancak,Şah gibi serverlere geri dönüyoruz.Sizin de şu mantıkta açtıgınıza eminim oyuncular bir yerden sonra ws atmaktan sıkılıyor heycan arıyor diyorsunuz bu yüzden hardcore wslik servermi yoksa orta emek servermi belli olmuyan filesler de serverler açıyorsunuz. Ama bu işin kolay yolları var;İyi okuyun;

ilk başta hayal ürünü bir server filesi hazırlıyalım 104-105(en güzel wslerin atıldıgı betalı serverlerdir),kadim efsun nesneli,Antika düşürmeli(Size burda da bir tüyo vereyim yansıtma koyarsanız filesinize antikaları normal beta zırhlara yansıtmak çok eglenceli olmazmı ? düşünün keşiş plaka ile ws atıyorsunuz.),kostüm veya pet koymak size kalmış ama bence kostüm metin2'nin orjinal halini bozuyor.

He şimdi diyceksiniz ki kardeş iyi diyorsunda oyuncular 1 ay oynar 2 ay oynar çıkar gider;Bunun içinde dostum küçük farmlıklar koy işte:Mesela yansıtma itemi ejderden düşsün,Yada Petleri 3 günlük yap ve petleri sadece n.markete koy 30 günlük 15 günlük kafana göre(Sonuçta seninde serveri açık tutmak için kazanmak gerek ama bu milyarlar anlamına gelmiyor aylık 100 200 tl serverin alt yapısına göre sana yeter aç gözlülük yapmayın.) Petin süresi 3 gün oldugu için Azoya ve Luciferede pet süre uzatması koyalım tabi 3 gün uzatıcak;böylelikle oyuncu küçük farmlarla oyundan sıkılmaz ama sen gidip yok ot kas, yok git yavrucuk kas,yok git özellikli kostüm kas dersen bi yerden sonra wslik server oyuncuları bayılıyor adı üstünde wslik emin olun bir şah,hünkar,sancak kadar ayakta kalıcak bir serverin alt yapısıdır ki bu 3 büyük wslik serverde şuan ayakta degil wslik pvp userleri mecburiyetten oynuyorlar.

Gelelim damage konusuna;
Zaten bir wslik server kuruyorsanız bunu ayarlamanız lazım ama çogu wslik fileslerde şaman,sura gibi classların dmgleri oynanıyor bunları düzeltmek basit çok istek gelirse onun içinde ayrı bir forum hazırlayabilirim,Şimdi dostlarım geçenlerde bir servere girdim isim vermiyelim bilgisiz gm bakın nerden belli olur:Bir lonca gm'lere dmgler yüksek diyerek düzeltmesini istedi bende yardım etmek için gitmiştim damageleri nası ayarladı? bütün karakterlere karşı pasif olarak 10 savunma gücü ekledi xD buda wslerin minimum dakikası 15 dk falan olmuştu ki karabüyü ws karabüyü'yü hayal bile edemedim,zaten şuan server kapandı;Peki damageler neden oynanır serverin filesi orjinal tr degilse oynamak en mantıklısı ama bütün karakterlere 10 savunma gibi bir aptallık yapmak yerine güç zeka vb. oranları düşürün, kritik delici oranlarını 15 ise 10 a çekin yarı insan gücüde bu konuda sıkntı çıkarabilir onuda denemeniz lazım eğer bir zihinselin ruh vuruşunun üstünde 9000-10000 yazıp 7k dmg atıyorsa yarı insan gücü düşürüp yada yüksetlmeniz lazım.Bazı fileslerde ise karabüyü suraların gücü fazla oluyor buda karakter sav ekleyin ama gidip 10 degil 5 onuda kalkana ekleyin ki 1*1 savaşlarda eşit olunsun iyi oynuyan kazansın...

şimdi bu konuya eğer 500 begeni gelirse bu server kurucu arkadaşlar için files hazırlıyacam,Çok isterseniz lütfen yorum olarak yada bana özelden yazabilirsiniz.

Lütfen siz server kurucuları,GM'ler,filesciler çogu insanın şu oyuna olan aşkını sizler öldürdünüz;Biraz dikkatli olun metin2 ortamı çok güzel ama işte oyun adabından mahrum insanlar ortamı zedeliyor(Sözüm meclisten dışarıdır,Çok Gm de gördüm adam gibi adam).

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri